in

Politieagent overlijdt in 2013 – 4 jaar later gebeurt er dit

Politieagenten hebben een grote verantwoordelijkheid. Ook riskeren vele agenten iedere dag hun leven om anderen te helpen.

Rod Bradway was ook een politieagent, én tevens vader, die stierf tijdens een werkincident.

Op 20 september 2013 hoorde hij een schreeuwende vrouw in een huis. Hij besloot het huis in te gaan om haar te helpen. Toen hij de vrouw en haar kinderen redde, stierf hij zelf in een vuurgevecht.

Rob is een alledaagse held die stierf tijdens zijn missie om onschuldige burgers te beschermen. Zijn collega’s en zijn vrouw waren ontzettend trots op hem, maar ze missen hem natuurlijk verschrikkelijk.

Lees ook  Sven werd als gevolg van kanker op 6-jarige leeftijd blind. Wat hij nu doet, kan niemand geloven.

Ook zijn dochter Sierra mist hem erg. Tijdens haar eind-van-het-jaar gala, een erg belangrijke dag voor tieners in de Verenigde Staten, nam ze een foto met haar vriendje. Ze waren beiden erg goed gekleed. Ze besloten eerst nog het graf van haar vader te bezoeken in Indianapolis.

Er was echter iets wat Sierra niet wist. Haar vriendje had namelijk verteld aan haar moeder dat zij naar het graf zouden gaan. Haar moeder werkt ook bij de politie en had al haar collega’s gevraagd om ook naar de begraafplaats te komen.

Lees ook  Zien we dat goed? Is André weer samen met Monique?

Ze was erg ontroerd toen zij alle politieagenten op een rij zag staan. Zij dacht namelijk dat ze alleen maar met haar vriendje en een fotograaf op de plek zou zijn.

Echt iedereen was aanwezig: ook haar schoonfamilie kwam namelijk langs.

Benieuwd naar de prachtige moment? Bekijk dan de onderstaande video!

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Wandelaar vindt stervende pitbull in de bergen: Kijkt naar zijn keel en is gedwongen om iets te doen

Getuigen gezocht: Politie Eemnes treft vijf puppy’s dood aan op een grasveld