in

Politieagent confisqueert auto van mama – doet ontdekking op de achterbank die hem naar huis naar zijn vrouw doet haasten.

Ebony Rhodes werd misselijk toen ze voor een verkeerscontrole aan de kant werd gezet. Ze had de laatste tijd niet veel geluk gehad, dit was het laatste wat ze nodig had. Politieagent Jeff Glazier vroeg Ebony om haar rijbewijs en registratie. Maar beiden waren verstreken en ze had geen verzekering. Hij had geen andere keuze dan haar auto te confisqueren en haar te arresteren. Ebony was kapot.

Maar onderweg naar het politiekantoor, kreeg Glazier een oproep. Een van de andere agenten die het voertuig van Ebony doorzocht had, had op de achterbank iets vreemd opgemerkt. De agenten vonden zakken vol persoonlijke spullen en een heleboel kledij. Het was een opmerkelijk grote hoeveelheid, en het leek wel alsof iemand z’n hele appartement in de auto geladen had. Dat is wanneer Ebony de hartverscheurende waarheid onthulde. Ze was niet alleen dakloos en woonde in de auto, maar ze woonde ook met haar vier kinderen in die auto! Gedurende zes harde maanden woonden Ebony, Calvin, Isaac, Ja’heame en Dannaija in de 20-jarige auto. Ondertussen probeerde Ebony haar gezin te onderhouden door in Walmart te werken, maar ze verdiende niet genoeg om huur te betalen.

Lees ook  Te ‘dikke’ erewachten krijgen geen plek tijdens dodenherdenking

Niet alleen dat, maar Glazier vernam ook dat Ebony aan een bloedziekte leed waardoor ze verschillende dagen niet kon werken. Ebony voelde alsof ze haar kinderen in de steek had gelaten. Ze voelde zich de ergste mama ooit. Glazier ging naar huis en deed haar vrouw een krachtig voorstel. Niets kon Ebony en haar kinderen voorbereid hebben op wat deze geweldige agent dan zou doen.

Lees ook  Bedelaar ZONDER BENEN blijkt zijn handicap te neppen, nadat voorbijgangers zijn broek uittrekken.

Leer hieronder meer over dit krachtige verhaal!

Blinde man barst in tranen uit omdat hele trein weigert om stoel op te geven voor hem en zijn hond.

Buschauffeur geeft kinderen een briefje over hun gedrag mee naar huis – wanneer mama begint te lezen, vloeien de tranen.