in

Politieagent belt elke dag hetzelfde nummer. Na 37 jaar hoort hij een stem over de radio en stort in.

Mark Gilberg begon in maart 1981 te werken voor het Departement van Openbare Veiligheid in Arizona (VS). Bijna 40 jaar lang patrouilleerde hij onvermoeibaar op de drukke snelwegen in het noorden van Arizona. Enige tijd geleden beëindigde Mark zijn laatste shift door naar de dispatch te bellen, net zoals hij de voorbije 37 jaar had gedaan. Maar ditmaal zou hij niet gewoon een werkdag beëindigen. De man stond immers op het punt om op pensioen te gaan, en dit zou de laatste keer zijn dat hij naar de dispatch zou bellen. De dochter van Mark stond langs de auto en zorgde ervoor dat zijn dialoog met het team van operators gefilmd werd.

Lees ook  Studies beweren dat mannen pas na hun 54e levensjaar volwassen worden!

Nadat hij zijn emoties onder controle had, greep Mark de radio en begon tot tranen toe geroerd te praten. “Badge 2988 begon zijn carrière … 11 maart 1981”, zei hij. “Dit zal mijn laatste 10-7 zijn.” Het duurde niet lang voor ook de operator begin te huilen. Het is duidelijk dat deze man een blijvende indruk op zijn team achterliet, en omgekeerd.

Lees ook  Geen 'bontgekleurde' Pieten meer in het Sinterklaasjournaal: "Het paste te weinig binnen de traditie en zag er niet leuk uit"

Het is onmogelijk om geen traantje te laten bij het einde van de loopbaan van Mark. Een woordvoerder van het Departement van Openbare Veiligheid zei dat Mark de langst dienstdoende agent was.

Bekijk het emotionele afscheid hieronder!

Babymeisje overtreft alle verwachtingen nadat ze geboren werd met 3 hartafwijkingen en het Syndroom van Down.

Zwangere chihuahua wordt gered – nadat de 10e pup is geboren, kan haar pleegmoeder haar ogen niet geloven