in

Politie zegt dat lerares tegen 11-jarig meisje zei om zelfmoord te plegen. Maar dat is zelfs nog niet het ergste …

Pestgedrag onder schoolkinderen is vandaag de dag een heet hangijzer. Maar heb je ooit al eens gehoord dat een kind gepest wordt door een leraar? Een 11-jarig meisje werd het slachtoffer van wrede handelingen gepleegd door twee leraren. Volgens de moeder van het meisje dreigde een van de leraren van de Washington Elementary School in Washington, Louisiana, ermee drie oudere studenten te zakken als ze niet tegen haar dochter zouden vechten. De lerares, de 44-jarige Ann Marie Shelvin zei zelfs tegen het meisje dat ze zichzelf van kant moest maken. Best schokkende woorden uit de mond van iemand die verondersteld wordt een rolmodel te zijn voor kinderen.

Lees ook  Sapphire (27) kreeg 67.000 euro aan plastische chirurgie cadeau van 76-jarige man, daarna dumpte ze hem

Toen de moeder van het meisje hier lucht van kreeg, stapte ze naar de politie waar ze het advies kreeg om klacht in te dienen bij de school zelf. Ze diende de klacht in, maar in april zat ze opnieuw in het politiekantoor met een nieuwe klacht. Een van de klasgenootjes van haar dochter had toegegeven dat ze met haar dochter gevochten had omdat Shelvin haar anders niet zou helpen met haar huiswerk.

Toen de politie hiervan hoorde, stapten ze naar de school en escorteerden Shelvin naar het politiekantoor. Op het moment dat de moeder dacht dat haar kind eindelijk veilig was, begon de 50-jarige assistent van Shelvin, Tracy Gallow, haar dochter te viseren omdat ze Shelvin hadden aangegeven bij de politie.

Lees ook  Man slaat vrouw in elkaar in het park. Camera legt beelden vast die iedereen gezien moet hebben.

Uit bewakingsbeelden van de school bleek dat Gallow het meisje een flinke duw gaf toen ze uit het gymnasium kwam.

De school zelf laat ondertussen weten:

“We verzekeren dat deze klacht ernstig wordt genomen en dat we alles doen om de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van onze studenten te verzekeren.”

De twee lerares riskeren nu strafrechtelijke vervolging wegens verschillende aanklachten.

Mogen deze leraressen ooit nog voor een klas staan? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Buscontroleur vergeet dat de camera draait en doet het ondenkbare met een autistische student. De politie doet haar boeten.

Dit meisje kietelt haar stervende zusje aan haar buikje. Dan horen ze iets wat de tranen in hun ogen doet springen.