in

Politie vindt dakloze kinderen op straat, dan begint moeder te panikeren en vreest het ergste.

Het is nooit gemakkelijk om mensen op straat te zien leven. Het is nog moeilijker als het gaat om dakloze gezinnen met kleine kinderen. Op een bepaalde manier voelt het niet rechtvaardig aan, zeker niet omdat wij allemaal wel een huis hebben om in te slapen.

Mevrouw Shannon Loveless uit Sacramento in de VS was een van de ouders die gedwongen werd om met haar kinderen op straat te leven. Op een dag werd ze benaderd door twee politieagenten die met haar wilden praten. Haar eerste reflex was dat ze in de problemen zou geraken. Maar dit verhaal had een heel andere wending.

In december van vorig jaar waren agenten Tim Yee en Johnny Le aan het patrouilleren in de straten van Sacramento. Terwijl ze samen over straat liepen, zagen ze een familie van zes en beseften snel dat er iets aan de hand was.

Lees ook  Gast zet zijn Duivelse vriendin uit huis en als je dit ziet begrijp je dat wel:

Moeder Shannon Loveless was het middagmaal van haar drie kinderen aan het bereiden toen de politieagenten haar benaderden. Ze vreesde dat ze problemen zou krijgen, maar bleek dat de politie er niet was om haar te vermanen. Ze wilden gewoon helpen!

Toen ze de kinderen zagen – in een zelfgemaakt kamp achter Walmart – besloten ze om te handelen.

Volgens Liftable zei agent Le: “Ik kreeg de krop in de keel toen we haar kinderen hongerig en vuil zagen. Het raakte me diep.”

De twee agenten gingen naar de supermarkt en kochten voedsel en speelgoed voor de kinderen. Later die dag hielpen ze Shannon en de kinderen in een motel te verblijven zodat ze niet meer buiten hoefden te slapen.

Lees ook  De 2-jarige heeft dezelfde zeldzame ziekte als hij – en hij bezoekt hem om iets tegen zijn pestkoppen te doen

Shannon was tot tranen toe bewogen door het gebaar van de agenten. Eindelijk had ze iemand die haar zou helpen er terug bovenop te komen.

“We zien vaak alleen de negatieve kanten van de politie, en het is echt geweldig om deze kant te zien. Deze politieagenten hebben me meer geholpen dan ze kunnen vermoeden”, zei ze.

Een recente update over de familie leest: “Jullie agenten hebben me op een geweldige manier geholpen. Dankzij hen en de instanties met wie ze me in contact gebracht hebben, zullen mijn familie en ik binnen de maand een eigen plekje hebben! Ik ben hen zo dankbaar en wil hen hiervoor bedanken. Ik voel me alsof ik alles aan hen te danken heb! Nogmaals hartelijk bedankt!”

Deze agenten verdienen een medaille!

Brandweermannen redden 8 labrador-pups uit afvoer: dan realiseren ze zich dat het helemaal geen honden zijn

Manke zwerfhond leefde al 7 jaar op straat, totdat de redders arriveren.