in

Politie redt vermist meisje (17) uit kofferbak van auto

De politie heeft vanmorgen vroeg een 17-jarig meisje uit een kofferbak gered in de Limburgse Peel. De bestuurder van de auto had de aandacht getrokken door met gedoofde lichten in een bosgebied te rijden.

De agenten troffen de auto volgens L1 uiteindelijk aan op een parkeerplaats. Bij controle van de bestuurder, die in de auto lag te slapen, bleek dat hij nog gezocht werd voor mishandeling en bedreiging. Hij werd aangehouden en het voertuig bleef achter op de parkeerplaats.

Lees ook  Mama haalt dochter van school af. Kleintje geeft mama een tekening die haar naar adem doet happen.

‘Iets’ uit de auto halen
Maar na de aanhouding bleef de 22-jarige man erop aandringen nog ‘iets’ uit zijn auto te willen halen. Toen de agenten op onderzoek uitgingen, vonden ze het minderjarige meisje in de afgesloten kofferruimte. Ze bleek sinds enkele dagen als vermist te zijn opgegeven vanuit een instelling, waaruit ze zelf is vertrokken.

Lees ook  Babyoppas vastgelegd op camera die 5-maanden-oude babymeisjes schopt en hun mond en neus bedekt

Het meisje is niet gewond geraakt en ze is inmiddels teruggebracht naar de instelling. De politie kan nog niet zeggen of er sprake was van ontvoering. Een woordvoerder laat weten dat de verdachte en het meisje elkaar mogelijk kennen.

Oververhitte hond alsnog overleden na uren op balkon Capelle aan den IJssel

Honderd honden verscheuren vier katjes in Almere