in

Politie plaatste een foto op Facebook – deze moeder kreeg toen het angstzweet bij het zien van een eng detail

Vorige week plaatsten twee agenten uit Salisbury, VK, een foto op Facebook. Aan de voorkant van de foto zie je twee lachende politieagenten – en op de achtergrond zie je een auto die ondersteboven ligt aan de zijkant van de autoweg.

Volgens de Daily Mail stond het volgende bijschrift naast de foto:

– Sommige foto’s hebben gewoon geen woorden nodig. Wees gewaarschuwd om vandaag veilig te rijden en gelukkig werd niemand gewond bij dit ongeluk.

Niet iedereen kon deze foto echter appreciëren. De moeder van het meisje die in het ongeluk was betrokken, genaamd Georgia Oaks, zag de situatie een beetje anders. Ze herkende de auto van haar dochter en realiseerde zich toen onmiddellijk hoe serieus de situatie was, want dit was het moment waar ze te weten kwam dat haar dochter in een ongeluk betrokken was. Ze was hier namelijk nog niet van op de hoogte gebracht.

Lees ook  Vader doodgeschoten Roos (19) tegen tramschutter Tanis: 'Lafaard! Je bent een varken’

– Het is mijn auto op de foto en toen de foto werd genomen was ik oké. Maar mijn moeder ontdekte toen pas dat ik een auto-ongeluk had gehad toen ze deze foto zag, zo antwoordde Georgia in het commentaarveld onder de foto van de politie.

Georgia’s moeder nam onmiddellijk contact met haar en ze werd bevestigd dat ze zich goed voelde, maar ze was nog steeds teleurgesteld in de actie van de politie.

Honderden andere mensen gaven ook commentaar bij het beeld en velen vonden het onprofessioneel wat de politie had gedaan. Velen vroegen zich af waarom ze Facebook gebruikten in plaats van zich te concentreren op hun werk.

Lees ook  Elvis gaf kort voor zijn dood een prachtig concert – nu verschijnt iets wat niemand eerder heeft gezien

– We hebben ervoor gezorgd dat de auto niet te identificeren was en in de post maakten we duidelijk dat niemand gewond was geraakt. Auto’s kunnen worden vervangen, mensen niet, zo reageerde de politie als antwoord.

Ze voegden ook het volgende toe:

Het beeld werd genomen nadat we Georgia hadden geholpen en het doel was om te benadrukken hoe belangrijk het is om voorzichtig te rijden tijdens deze storm.

We begrijpen dat de moeder van Georgia ongerust was, maar we zijn het ook met de politie eens dat een dergelijke foto een goede waarschuwing kan zijn voor anderen.

De blinde moeder gaat voor een echo, wat de verloskundige doet is zo ongelofelijk mooi

De hond zijn reactie wanneer hij hoort dat hij geen kanker heeft is erg bijzonder