in

Politie krijgt klacht over geluidsoverlast van kleine dansers – slaat om in episch “gevecht” dat dorp nooit zal vergeten.

De laatste jaren komt de politie soms om de foute redenen in het nieuws. Hoewel ze de opdracht hebben om te dienen en te beschermen, maken ze soms misbruik van hun macht of breken ze zelf de wet.

Maar het is belangrijk om te beseffen dat dit slechts een zeer kleine minderheid is, en de overgrote meerderheid werkt hard, om nog maar te zwijgen van het feit dat ze telkens weer hun eigen leven op het spel zetten.

De politie van Pierce County in Washington bewees hoe menselijk politieagenten zijn.

Het begon allemaal met een telefoontje over geluidsoverlast. Inspecteur Gary Sanders ging meteen ter plaatse om de zaak te onderzoeken.

Lees ook  Foto van hond in de wolken herinnert mensen aan hun geliefde huisdieren die niet langer bij ons zijn

Alles leek routine – behalve dan dat het om een dansschool bleek te gaan en een groep jonge meisjes waren de “overtreders.”

“Het geluid is veel te luid, en ik ga jullie een bekeuring moeten geven”, vertelde de agent aan de dansers. Maar de jongeren denken daar anders over. In plaats daarvan dagen ze de inspecteur en zijn collega’s uit voor een “dance battle.”

Sergeant Gary Sanders aanvaardde de uitdaging dapper en ze spraken een tijdstip en plaats af voor hun epische “gevecht.”

De dag breekt aan en de agenten dagen op in hun uniformen, terwijl de kleine dansers gekleed zijn in bijpassende truitjes. Dan beginnen ze te dansen …

Lees ook  Man met rijverbod vlucht uit wrak en laat moeder van zijn 5 kinderen alleen sterven.

Dit is uiteraard allemaal in scène gezet, en werd georganiseerd door het politiekorps en de Image Dance Studio, waar de jonge meisjes lid van zijn, als een manier om de politieagenten dichter bij de mensen te brengen. En wat een geweldig idee was het!

Het is uiteraard niet echt een beproeving, want de meisjes waren de overduidelijke winnaars. Maar voor de kijker is het mooi om de waardevolle inspanning van de agenten te zien.

Gelukkig werd het allemaal op video vastgelegd en het resultaat verspreidt zich als een lopende vuurtje over het internet.

BEKIJK DE VIDEO HIERONDER EN DEEL DIT MET JE VRIENDEN ALS OOK JIJ HIER VROLIJK VAN WERD!

Heldendaad: man redt peuter uit zinkende auto! Slaat ruit met blote vuisten in

Chihauhau maakt kennis met gigantische Duitse dog en de beelden zijn gewoonweg hilarisch.