in

Politie hoort raar geluid uit berg aarde – kijken dichter en ontdekken de lelijke waarheid

Telkens wanneer iemand een dier mishandelt is dat een tragedie. Ongeacht waar in de wereld dit gebeurt.

Dit verhaal raakte me echt diep, want ten eerste ben ik een grote dierenvriend en heb zelf een hond, en ik had nooit gedacht dat ooit iemand zoiets wreed kon doen.

De eigenaar van de puppy, ik heb er gewoon geen woorden voor. Maar gelukkig hebben we ook genoeg mensen die meer dan toe te kijken hoe dieren worden mishandeld.

In dit geval reageerden politieagenten onmiddellijk, toen ze vreemde geluiden hoorden. Geluiden van een puppy die vecht voor zijn leven.

Politieagenten uit Florida waren een andere zaak aan het afhandelen toen ze enkele rare geluiden hoorden komen uit een hoop aarde, schrijft Life With Dogs.

Daardoor gingen de nieuwsgierige agenten meteen richting het geluid en groeven ze een kleine puppy uit de grond.

Lees ook  Olifant overkomt eindelijk zijn angst voor water na maandenlange therapie, bijzonder om te zien!

Gelukkig was de kleine hond erin geslaagd om een gat te graven om ten minste een klein beetje adem te hebben. Maar eigenlijk werd hij voor dood achtergelaten door zijn baasje. Hij had hem levend begraven.

De politiechef Dennis Strow zei, “Volgens mij lag de hond nog niet lang in de put, ik denk zelfs minder dan een uur.”

De puppy was zo jong dat hij zijn ogen zelfs nog niet geopend had. Volgens de dierenarts die hem onderzocht, was de pup slechts zeven dagen oud.

Levy Animal Clinic verzorgde de hond onmiddellijk, en gaven hem de naam Tucker. Een medewerker van de kliniek besloot ook om hem te adopteren.

“We zullen de beul vinden”

De politie zou er ook alles aan doen om de dierenbeul te vinden.

Lees ook  Ontmoet de tweeling die 18 minuten na elkaar is geboren, maar op een andere dag, maand en jaar

“Iemand weet wie dit gedaan heeft. Ik garandeer je dat we deze man te grazen zullen nemen en hem zullen berechten voor deze gruwelijke daad,” zei politieagent Dennis Strow.

Het is onduidelijk of de politie ooit de persoon in kwestie gevonden heeft, maar ik focus liever op het positieve in dit verhaal.

Omdat het ook het verhaal van politieagenten is, alsook dierenartsen en een lieve medewerker die samen de kleine pup een beter leven gaven!

Deel aub dit artikel als je ook blij en opgelucht bent dat dit verhaal mooi is geëindigd.

Samen kunnen we tonen dat geen enkel dier te klein is om lief te hebben en respect te geven!

De 29-jarige vader maakt zich gereed om te sterven. Maar wat de artsen bij zijn zoon vinden wordt de zwaarste beproeving van zijn leven.

Koppel verliest pasgeboren baby in ziekenhuis – 4 dagen later krijgen ze telefoontje van verpleegster dat alles verandert