in

Politie helpt dakloze en zwangere vrouw, maakt hartverwarmend voorstel dat alles verandert

De meningen over de vraag of alles is voorbestemd, zijn nogal verdeeld.

En voordat ik dit verhaal las over een politieagent genaamd Ryan en een dakloze vrouw met de naam Crystal, was ik geen grote gelovige. Maar dat veranderde allemaal tegen de tijd dat ik bij de laatste zin van dit verhaal kwam.

Bryan ontdekte dat Crystal alleen was en bedelde op straat. Maar er was één detail dat echt zijn aandacht trok – een detail dat hem ertoe zou brengen een ingrijpende beslissing te nemen.

Een paar maanden geleden was politieman Ryan Holets aan het werk

Hij kwam een ​​dakloze vrouw tegen die achter een supermarkt zat en zichzelf injecteerde met drugs.

Ryan besefte dat hij snel moest handelen – hij sprong uit zijn politieauto en liep naar haar toe. Maar toen hij dichterbij kwam, zag hij iets dat eerst over het hoofd had gezien.

De dakloze vrouw, Crystal, was zwanger.

Crystal was verslaafd

Ryan vertelde Crystal dat ze haar kind zou vermoorden door tijdens de zwangerschap haar baby bloot te stellen aan drugs.

Crystal brak en begon te huilen. Ze was al twee jaar dakloos en had problemen met drugs sinds haar tienerjaren. Ze had herhaaldelijk geprobeerd haar verslaving te overwinnen, maar het was niet gelukt.

Lees ook  ’Loverboys en -girls slaan al toe in groep 8’

Ryan had wat tijd en besloot om een ​​tijdje bij Crystal te gaan zitten. Ze begon hem haar levensverhaal te vertellen, een verhaal dat werd gedomineerd werd door drugsgebruik en dakloosheid. Ten slotte zei ze dat ze wist dat ze iemand nodig had om haar kind te adopteren, zich realiserend dat ze ongeschikt was om een ​​kind op te voeden in de staat waarin ze was.

Toen kwam Ryan tot een besef waarmee hij alles zou veranderen.

Een hartverwarmend voorstel

Ryan voelde verdriet en sympathie voor Crystal. Vanwege zijn werk was het gebruikelijk dat hij soortgelijke situaties tegenkwam, en hij had altijd geaccepteerd dat het slechts een deel van het werk was en dat hij er weinig aan kon doen. Maar deze keer niet.

Zonder aarzelen, en zonder het eerst met zijn vrouw te bespreken, zei hij tegen Crystal: “Ik kan je kind adopteren”. Hij wist dat hij kon helpen om het kind een liefdevol en veilig huis te geven waar het zou kunnen opgroeien en een mooie toekomst zou hebben. Crystal was verbluft maar dankbaar voor zijn voorstel. Ryan ging naar huis om met zijn vrouw Rebecca te praten.

Lees ook  Jaja, Merel Westrik heeft 2 hele knappe zusjes en dit zijn ze:

Hoewel het paar al vier kinderen had, stemde Rebecca ermee in Crystal’s ongeboren kind te adopteren – en drie weken later ontmoetten ze elkaar in het ziekenhuis.

Ze besloten de baby, een klein meisje, Hope te noemen.

Hope werd inderdaad geboren met een verslavingssyndroom vanwege de verslaving van haar moeder Crystal, maar na een korte behandeling was haar toestand volledig onder controle en nu hebben Ryan en Rebecca vijf kinderen thuis.

Ryan vertelde CNN dat als ze oud genoeg is, hij Hope haar levensverhaal zou vertellen.

In de toekomst is de wens dat Crystal ook deel zal uitmaken van Hope’s leven.

We hebben meer mensen nodig zoals Ryan en zijn vrouw in deze wereld, vertelt Crystal aan CNN.

Wat een ongelooflijk mooi einde van zo’n fascinerend verhaal. Ik hoop dat Crystal, Hope, Ryan en Rebecca in de toekomst veel geweldige momenten kunnen delen.
Deel dit geweldige verhaal als je het ermee eens bent dat het besluit van Ryan bewonderenswaardig is.

Man maakt vreemd apparaatje los in de slaapkamer – kijkt dichterbij en beseft de enge waarheid

Grappig verhaal: lees de actie van deze vrouw als haar man dronken thuiskomt van het kerstfeest