in

Politie doet onderzoek naar vermissing Jelle Leemans in bosgebied

De politie heeft woensdag in het bosgebied vlakbij Rucphen onderzoek gedaan naar de verdwijning van Jelle Leemans.

De Belg wordt al sinds 2013 vermist, maar het onderzoek loopt nog altijd. Leemans was toentertijd onderweg van het Belgische Rumst naar Roosendaal, mogelijk vanwege een drugsdeal. Het vermoeden bestaat dat hij is vermoord.

Rechercheurs deden samen met specialisten van de Landelijke Eenheid en het Nederlands Forensisch Instituut onderzoek in het bosgebied.

Lees ook  Roxeanne Hazes is verliefd op deze man!

Waarom ze precies daar gingen zoeken, is niet bekend. “We kunnen nog niet zeggen wat we woensdag precies hebben gedaan en waarom daar gezocht is.

Het is onderdeel van onderzoek dat al zeven jaar loopt en niet stil ligt”, aldus een politiewoordvoerder. De afgelopen jaren deed de politie ook al onderzoek in Roosendaal, Rucphen en Nispen.

In 2014 werden twee mannen uit Roosendaal aangehouden omdat ze iets met de verdwijning te maken zouden hebben. Ze werden weer vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs.

Lees ook  De eland ligt negen uur op de parkeerplaats van het winkelcentrum – dan ontdekken ze waarom

Tipgeld
Toen in 2019 nog altijd veel onduidelijk was over de vermissing, werd er 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt naar de oplossing in de zaak.

Ook werd vorig jaar duidelijk dat DNA van een onbekende vrouw is gevonden op een broodje dat in Jelle’s auto lag. De moeder van Jelle schreef een boek over de verdwijning.

Anna Nooshin verklapt pikantste bedgeheimen: “Dat vind ik fijn!”

‘Dit beest mankeert iets, het is een regelrechte moordenaar’, frustraties na zoveelste wolvenaanval