in

Politie arresteert onmiddellijk de moeder nadat ze de foto’s zagen die ze van haar baby online zette

Mensen over de hele wereld waren woedend toen een vrouw genaamd Ayra Dela Cruz Francisco foto’s van haar baby online plaatste waarop te zien is hoe het kleintje met een leiband gedwongen wordt om hondenvoer te eten.

Onder die verontwaardigde personen was ook Lurleen Hilliard, een 46-jarige activiste tegen kindermishandeling uit Dublin, Ierland. Lurleen is de oprichtster van Nolonger Victims, een internationale organisatie die de slachtoffers van kindermishandeling ondersteunt.

“Ik snuisterde wat door Facebook toen ik op die foto’s stootte die ze op haar pagina had gepubliceerd” vertelde ze de Daily Mail.

“Als we dit soort misbruik tolereren en ouders denken dat ze deze foto’s online kunnen plaatsen om hun pagina te boosten of zichzelf goed te doen voelen, dan zeggen we alleen dat we kindermishandeling steunen en aanmoedigen.”

Lees ook  6 tips om het spannend te houden onder de lakens!

“Wat me nog meer bezorgd maakte, is wat er zich achter de schermen nog afspeelt als ze dergelijke foto’s al op Facebook plaatst? Dit is wat ze ons toont, maar wat laat ze ons niet zien?”

Lurleen contacteerde de politie in de Verenigde Staten die een onderzoek startten. Dela Cruz Francisco werd aangehouden, maar Lurleen is nog altijd bezorgd over de afloop van de hele zaak.

Lees ook  DEZE 10-jarige heeft iets uitgevonden waardoor er geen kinderen meer zullen sterven in te hete auto's

“Blijkbaar werkt de vader voor een overheidsinstelling dus misschien dat ze daar wel aan wat touwtjes gaan trekken om de zaak onder de mat te vegen, maar ik ben vastberaden om dat niet zomaar te laten gebeuren” zegt ze. “Ik ga de zaak van dichtbij opvolgen om ervoor te zorgen dat ze hiervoor vervolgd wordt, want dit is onaanvaardbaar.”

Voorafgaand aan de aanhouding zei de woordvoerder van het Departement Sociale Zaken en Ontwikkeling nog dat het wat hem betreft een duidelijk geval van kindermishandeling was.

Wat is jouw mening hierover?

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!

Recht in eigen handen in het Duitse Eschweiler. Ouders steken verkr*chter van dochter (12) neer.

Frida de hond redde 12 levens na de aardbeving in Mexico – haar verhaal heeft mijn hart gestolen