in

Pleun schaamt zich niet voor haar maatje meer en laat alles gewoon zien

Pleun Bierbooms is een Nederlandse zangeres, misschien ken je d’r nog wel. Pleun begon haar carrière op het Strabrecht’s got talent festival. Dit festival wordt jaarlijks gehouden op het Strabrecht College te Geldrop. Haar muziekdocente motiveerde haar om met zang door te gaan. In 2012 won ze The Voice of Nuenen. Bierbooms werd op 17 februari 2017 de winnares van The voice of Holland 2017. Haar coach was Waylon. In 2017 was Bierbooms gastartiest tijdens de concerten van De Toppers in de Amsterdam Arena.

LEES OOK!
Famke Louise laat Temptation-Fabiola hardhandig uit club gooien.

MAATJE MEER
Maar pleun staat ook bekend voor het hebben van een maatje meer. Niets mis mee natuurlijk maar veel dames met een maatje extra schamen zich hiervoor. Maar Pleun laat zien dat dat niets is om je voor te schamen maar juist om trots op te zijn! Precies zoals plussize model Iskra Lawrence er ook over denkt zoals je ziet! Hier zie je nog Pleun optreden met Maan:

Haar foto om haar statement te maken. Ze schrijf bij de foto: “Ik heb lang getwijfeld deze foto te posten. Aan de ene kant vind ik ‘m suuper sexy. Aan de andere kant zie ik imperfecties. Ik weet dat ik de laatste tijd veel van dit soort foto’s post.

LEES OOK!
Dit is hoe Tokio van La Casa de Papel er in het echt uitziet

Maar ik ben trots dat het los heb gelaten. Er was een tijd dat ik niet eens in bikini durfde. Schoonheid en zelfverzekerdheid komt van binnenuit, en precies DAT straal je uit naar buiten. Daar kan geen kledingmaat tegenop. Elke maat is goed, zolang jij jezelf maar goed voelt!”

Is Wendy’s huwelijk nog wel te redden?

Vrouw levend opgegeten door varkens nadat ze in stal instortte