in

Pizzalevering redt moeder en 3 kinderen van doorgedraaide gijzelnemer.

Cheryl Treadway leefde in een nachtmerrie waaruit ze maar niet kon ontwaken: haar gewelddadige vriend Nick bedreigde haar en de drie kleine kinderen met een mes. De 26-jarige was onder invloed van drugs en uitzinnig van woede en liet zijn vriendin niet in de buurt van de telefoon komen. De moeder was doodsbang maar ze wist dat ze haar kinderen in veiligheid moest zien te brengen. Ze kon Nick overtuigen dat de kinderen honger hadden en ze vroeg of ze een pizza mocht bestellen. De man gaf haar de mobiele telefoon waarmee ze via een speciale Pizza Hut applicatie een pizza kon bestellen. Daarna rukte de dolgedraaide man het mobieltje terug uit haar handen.

Lees ook  Moeder van slachtoffer van pesten: “Ik heb totaal geen spijt van wat ik de pestkoppen van mijn dochter aandeed.”

Maar de 25-jarige slaagde erin om een geheime boodschap te verzenden. Bij de opmerkingen schrijft ze onder de bestelling het volgende: “Help mij alsjeblieft. Bel 112. We worden gegijzeld!” Als de medewerker van Pizza Hut deze boodschap leest, ziet hij onmiddellijk de ernst van de situatie in. De politie wordt gealarmeerd en gaat onmiddellijk ter plaatse. Als de politie aankomt, worden de vrouw en haar kinderen nog altijd gegijzeld gehouden.

Lees ook  Vader overlijdt bijna aan bloedvergiftiging door nagelbijten

De politie spreekt 20 minuten op de man in, waarna hij Cheryl en de kleintjes uiteindelijk laat gaan. Dankzij haar snelle denken en de alerte reactie van de medewerker van Pizza Hut is dit verhaal gelukkig goed afgelopen.

Ze ziet haar oude jeugdvriend op straat als drugsverslaafde – bekijk nu zijn choquerende transformatie

Deze criminelen breken uit hun cel en haasten zich naar de bewaker – nu worden ze geprezen voor hun actie