in

Pitbull werd brutaal geslagen door eigenaar. Dan laat politieagent alles vallen om hem terug veilig te doen voelen.

Het was een warme dag in juni 2014 toen de politie van Cleveland een oproep kreeg die ze nooit meer zullen vergeten. Een hond werd op straat brutaal geslagen door zijn eigenaar – en nu was hij zwaargewond. De politie repte zich ter plaatse om de hond te helpen. De eigenaar had hem met een riem geslagen en een baksteen naar zijn gezicht gegooid. De 1-jarige pitbull was in shock. Politieagent Brandon Melbar was kapot van verdriet toen hij de hond zag. Hij bracht hem meteen naar een dierenarts.

De hond, die de naam Harvard kreeg, bleek een hart van goud te hebben. Ondanks alle vreselijke dingen die hem aangedaan werden, kwispelde hij de hele tijd met zijn staart en wilde iedereen liefde tonen.

Lees ook  Midden in de nacht staan er plots 3 mannen in haar kamer. Als de vrouw in het ziekenhuis wakker wordt, is haar leven nooit meer hetzelfde.

Het is ongelofelijk hoe vergevingsgezind honden kunnen zijn.

De eigenaar van Harvard werd later schuldig bevonden aan dierenmishandeling en moest een boete van 3.500 dollar betalen.

Brandon bood zich aan om voor Harvard te zorgen totdat hij een eeuwige thuis zou vinden. Maar dat liep niet helemaal zoals gepland …

Brandon werd compleet verliefd op Harvard en besloot om hem zelf te adopteren.

Harvard werd verwelkomd in een nieuwe, liefdevolle familie.

Brandon moest hem helemaal niet adopteren, hij moest zelfs niet aanbieden om hem te verplegen. Dat maakte allemaal geen deel uit van zijn takenpakket. Maar hij deed het toch, gewoon omdat hij een dierenliefhebber is.

Lees ook  Man vraagt om hulp: Moet ik mijn zwangere vriendin laten stoppen met drinken?

Dit is niet de eerste keer dat een politieagent uit Cleveland een hond in nood redt. John Lyons, op de onderstaande foto afgebeeld, bracht uren door om een zwangere, uitgeputte hond te troosten.

Hij en zijn vrouw zouden de hond en haar puppy’s later adopteren.

Het is zo prachtig om mensen te zien die echt om dieren geven. Zelfs in onze koude wereld, is het mogelijk om warmte en liefde te vinden – en dat geeft ons hoop voor de toekomst.

Dit is hoe gelukkig Harvard er vandaag uitziet!

Instagramster laat tattoo zetten bij haar kat en iedereen reageert razend

De kat geboren met “twee gezichten” is nu volwassen: zo ziet ze er vandaag de dag uit