in

Pitbull sleept baby aan zijn luier uit een brandend huis en redt het hele gezin

Ben je bang voor pitbulls? Zo ja, lees dan dit artikel. We beloven dat je je mening vrijwel onmiddellijk zult veranderen. Pitbulls zijn eigenlijk de vriendelijkste honden die je ooit zult ontmoeten.

De familie Chaichanhda genoot van een rustige nacht. Iedereen was in hun kamer. Maar wat ze niet wisten was dat er een ramp op hen stond te wachten.

Er brak brand uit in het appartement van Nana Chaichanhda in Stockton. Hun hond, een 8 maanden oude pitbull, werd wakker en begon te blaffen aan de deur van haar eigenaar. Sasha blaft nooit ’s nachts, maar deze keer was het anders. De pitbull begon te blaffen om haar eigenaren te waarschuwen voor het vuur.

Lees ook  Moeder en kind (5) ernstig gewond door brand

Er was iets vreemds aan de hele situatie. Nana wist dat er een probleem was. Ze sprong uit haar bed en zag het vuur in het appartement. De moeder ging direct naar de kamer van haar baby.

Het was een ongelooflijk gezicht. Sasha had de baby al bij de luier gepakt om haar uit de wieg te halen. Nana greep haar kind en iedereen verliet het appartement.

Pit bull sleept baby aan zijn luier uit een brandend huis en redt het hele gezin

Sasha zal altijd worden herinnerd als de held die een peuter heeft gered. Iedereen is veilig dankzij haar. De pitbull riskeerde haar leven om de peuter te beschermen. Ze dacht niet twee keer na voordat ze naar de kinderkamer rende ondanks de vlammen om haar heen.

Lees ook  Moeder geeft toe dat ze toekeek hoe minnaar haar zoontje doodsloeg omdat hij in zijn broek plaste

Het appartement werd verwoest door de brand en het gezin verhuisde naar hun tante.

Volgens de Stockton Fire Department is de oorzaak van deze brand nog onbekend.

Dit verhaal was meer dan genoeg voor buren om hun mening over Sasha bij te stellen. Ze is niet langer de enge hond. Tegenwoordig is Sasha een held in de buurt en iedereen houdt van haar.

Moge dit verhaal een herinnering zijn voor iedereen die zegt dat pitbulls eng en gevaarlijk zijn. Sasha is niet gevaarlijk. Ze is lief en zorgzaam. Dankzij haar heeft het gezin het overleefd.

Sommige vrouwen hebben tegenwoordig extra lange nagels en vind het er mooi uitzien

Dit is de prachtige gigantische Maine-coon kat Lotus en zijn foto’s nemen het hele internet over