in

Piloot moet noodlanding maken omdat passagier niet ophoudt met winden laten

Winden zijn vaak een vervelende ervaring voor de omgeving. Iedereen doet het en soms kan er niets aan worden gedaan. De plaats waarop het gebeurd kan, zoals het onderstaande verhaal laat zien, een groot verschil maken.

HLN bericht van een vlucht van Dubai naar Schiphol van Transavia, waar een ruzie uitbrak tussen een man die de hele tijd winden liet en twee passagiers.

De man hielp maar niet op met winden laten, ondanks dat de twee passagiers hem verzochten ermee op te houden. Volgens HLN weigerde de bemanning zich ermee te bemoeien. De piloot gaf zelfs een waarschuwing, maar het mocht niet baten, de confrontatie was niet te stoppen.

Lees ook  Hartverscheurend: babyneushoorn probeert te drinken bij dode moeder

Er brak een handgemeen uit tussen de twee passagiers en de ‘windenlater’. Daarom maakte de piloot een noodlanding in Wenen. Daar werden de twee passagiers die de ruzie begonnen en twee zussen opgepakt door de politie.

 

De twee vrouwen hebben de maatschappij aangeklaagd en beweren niets fout te hebben gedaan. HLN geeft aan dat Nora Lacchab aan de Telegraaf vertelde:

“Wij hadden niets te maken met de hele situatie, wij distantiëren ons daarvan. Denken ze misschien dat alle Marokkanen voor problemen zorgen? Wij kenden die mannen niet, we hadden simpelweg pech dat we op dezelfde rij in het vliegtuig zaten. Wat ik wel kan zeggen, is dat de bemanning de zaak uitlokte en de situatie verergerde”.

Lees ook  Geredde therapiehond is depressief en eenzaam totdat hij een onvoorzien beste vriendje ontmoet

Het viertal is vrij gelaten omdat ze geen Oostenrijkse wetten overtraden, maar worden niet meer toegelaten op vluchten van Transavia. De luchtvaartmaatschappij geeft aan dat de twee vrouwen wel waren betrokken bij het handgemeen. Ze melden dat ze achter de bemanning en de piloten staan.

Midden in een vlucht met winden worden geconfronteerd moet geen pretje zijn. Een raampje opendoen gaat natuurlijk niet zo makkelijk. Maar, dat kan geen reden zijn om de veiligheid van de vlucht in gevaar te brengen.

Nieuwe studie toont aan: het huis schoonmaken kan net zo schadelijk voor je zijn als roken

Hartverscheurend: babyneushoorn probeert te drinken bij dode moeder