in

Piet Paulusma over echtscheiding: ‘Het kostte me mijn huwelijk’

“We wonen niet samen, maar gaan goed met elkaar om”. Het leven van Piet Paulusma ziet er niet altijd even zonnig uit.

In een interview met AD doet de weerman een boekje open over zijn echtscheiding. “Ja, mijn bekendheid kostte ons ons huwelijk”, vertelt de weerman openhartig.

Negatieve berichten
De weerman vertelt in een interview met AD over de berichten rondom zijn echtscheiding. Paulusma geeft aan dat in elk interview wordt gevraagd naar zijn echtscheiding en hoe dit is ontstaan.

Lees ook  Simulatie toont hoe één hoestje supermarktklanten twee gangen verder kan besmetten

“Altijd in de negatieve zin”, geeft de weerman aan. Ondanks dat de weerman en zijn ex Joke gescheiden zijn, gaan de twee volgens Paulusma nog erg goed met elkaar om.

“De zon heeft het gewonnen van de stormen”
Het stoort de weerman dat er tijdens interviews nooit eens wordt gezegd: “Wat doen jullie het goed.” Volgens de weerman wonen hij en Joke niet meer samen, maar gaan de twee goed met elkaar om. “Vanavond ga ik weer bij haar eten. De zon heeft het gewonnen van de stormen.”

Lees ook  Baasje trapt hond dood en moet maar 4 maanden cel in

Overstap naar Omroep MAX
Ondanks dat Piet Paulusma al 23 jaar met veel plezier de weerberichten van SBS 6 presenteert, stapt de weerman vanaf 2020 over naar een andere zender.

Het contract van Paulusma werd bij SBS niet verlengd, waardoor de weerman in de aankomende dagen zijn laatste weerberichten op deze zender presenteert. In het nieuwe jaar gaat de weerman bij Omroep Max aan de slag.

Vader in paniek als hij zijn baby in draaiende wasmachine ziet

Agenten gaan af op stank drugslab in flat blijkt van vieze voeten te komen