in

Peuter vergrendelt iPhone voor 48 jaar en hetzelfde zou met jouw telefoon kunnen gebeuren.

Je geeft je iPhone maar beter niet aan een peuter. Een 2-jarige jongen uit Shanghai vergrendelde de telefoon van zijn moeder door herhaaldelijk de foute code in te voeren. De moeder zei dat de jongen de telefoon even mocht hebben om wat educatieve video’s te bekijken. Maar ze kwam thuis om te ontdekken dat de jongen zoveel keer het verkeerde paswoord had ingevoerd dat de telefoon voor 25 miljoen minuten vergrendeld was.

Lees ook  Rutte denkt voortaan anders over Zwarte Piet: Dit is het laatste wat je wilt

“Ik kon echt geen 48 jaar wachten en dan m’n kleinkind vertellen dat het de fout van papa was”, vertelde de vrouw.

Een Chinese technicus zei dat hij al eens meegemaakt had dat een telefoon voor 80 jaar vergrendeld was.

In theorie zou hetzelfde ook met jouw telefoon kunnen gebeuren wanneer iemand lang genoeg het verkeerde paswoord invoert. Het veiligheidssysteem van Apple vergrendelt de telefoon voor een verlengde duur telkens wanneer het wachtwoord verkeerd wordt ingegeven.

Lees ook  Als de vreemde over het lichaam van de dode vrouw buigt, schreeuwen de rouwenden het uit. De camera betrapt haar op heterdaad.

Dit is echter geen complete nachtmerrie. Het enige wat je moet doen is je telefoon laten wissen en terug naar de fabrieksinstellingen laten zetten.

Wanneer je een back-up hebt gemaakt, is er geen schade aangericht. Maar voorkomen is beter dan genezen: laat je peuter dus maar beter niet op je iPhone spelen!

Indonesisch dorpje doodde en spietste bedreigde tijger “om te zien of het bovennatuurlijk was.”

Televisiepresentator draagt elke dag make-up om de waarheid te verbergen. Als hij voor de camera zit, is hij onherkenbaar.