in

Peuter gedood door suïcidale man die van een gebouw sprong en bovenop hem belandde.

De jongen, die amper 21 maanden oud was, wandelde met zijn vader in de buurt van de entree van het appartementsgebouw toen de 39-jarige sprong. Het kind overleed enkele minuten na de impact, ondanks de inspanningen van de hulpverleners om hem te reanimeren. De suïcidale man, een bouwvakker geïdentificeerd als “Yevgeny” kwam eveneens om het leven bij het voorval in Zaporizhia, Oekraïne.

21 months old boy, victim of the guy who attempted suicide on New Year’s Eve

Buurman Sergey Borisov getuigde:

“De moeder van de jongen liep naar buiten. Ze rende naar de ambulance waar de hulpverleners het kind probeerden te reanimeren. Ik moest de ramen sluiten want ze schreeuwde van de verscheurende pijn. Ik kon het gewoon niet lang verdragen.”

Lees ook  Het stel wordt betrapt terwijl ze s*ks hebben in het park – de straf van de rechter is briljant
21 months old boy died after a man attempted suicide and landed right on him

Een andere buur zei: “Er kwam een hulpverlener uit de ambulance en zag dat we allemaal op nieuws aan het wachten waren. Ze vroeg ons om voor de jongen te bidden. Dit was de eerste keer in mijn leven dat ik zoveel mensen hardop heb horen bidden.”

Hulpverlener Vitaly Reznikov bevestigde: “De man die zelfmoord pleegde, viel bovenop de jongen. De jongen werd verpletterd door de kracht van de impact. We probeerden zijn hart en longen te reanimeren. De jongen stierf in de ambulance.

Lees ook  Verdachte voor neersteken 73-jarige vrouw overleden in ziekenhuis
21 months old boy (pictured with his father) died after a man attempted suicide and landed right on him

Een woordvoerder van de politie bevestigde dat er een onderzoek gevoerd wordt naar de beweegredenen van de zelfmoord. “We controleren of hij dronken was, en of er andere reden waren die hem hiertoe brachten.”

27-jarige sterft op tragische manier van kanker, dan ontdekt familie 24 uur later haar Facebookbericht

4-jarige neemt slokje en begint te klagen. Serveerster snelt toe, verstijfd door haar vergissing.