in

Pestkoppen treiteren tiener omwille van z’n uiterlijk. Maar nadat mama instemt met plastische chirurgie, ziet hij er helemaal anders uit.

Volgens studies zouden in de VS alleen al 160.000 kinderen van school thuisblijven omdat ze gepest worden. Ryan, 15, wilde geen deel uitmaken van deze statistieken. Al van kinds af aan noemden zijn klasgenootjes hem “Dumbo” en “flapoor.” Dit constante gepest tastte zijn zelfvertrouwen aan tot op het punt dat hij zich voor de wereld wilde verbergen.

Lees ook  RIVM adviseert inwoners Noord-Brabant: blijf thuis bij milde klachten

Het pesten bleef ook tijdens de middelbare school voortduren en op zeker ogenblik smeekte hij zijn moeder om thuis les te mogen krijgen. Toen besefte ook mama hoe erg het gepest uit de hand was gelopen.

De gekwelde tiener dacht dat plastische chirurgie een uitweg kon bieden. Hij dacht ook dat hij zo zijn pestkoppen voorgoed het zwijgen zou opleggen. Zijn familie kon de ingreep echter niet betalen.

Lees ook  Man heeft enorme spijt van zijn one-night stand van afgelopen nacht

Na jaren pestgedrag zocht zijn familie contact met “The Doctors.” Bekijk de onderstaande video en laat ons weten wat je van zijn ongelofelijke transformatie vindt!

Tiener en zijn koe verliezen de wedstrijd, doen samen een dutje en winnen in de plaats daarvan de harten van miljoenen.

Heldhaftige vrouw neemt het op tegen 3 gewapende inbrekers en schiet één van hen dood.