in

Pestkoppen treiteren tiener omwille van z’n uiterlijk. Maar nadat mama instemt met plastische chirurgie, ziet hij er helemaal anders uit.

Volgens studies zouden in de VS alleen al 160.000 kinderen van school thuisblijven omdat ze gepest worden. Ryan, 15, wilde geen deel uitmaken van deze statistieken. Al van kinds af aan noemden zijn klasgenootjes hem “Dumbo” en “flapoor.” Dit constante gepest tastte zijn zelfvertrouwen aan tot op het punt dat hij zich voor de wereld wilde verbergen.

Lees ook  Deze tiener met het Syndroom van Down hoort kreten uit de zee komen – hij redt dan 2 meisjes van verdrinking

Het pesten bleef ook tijdens de middelbare school voortduren en op zeker ogenblik smeekte hij zijn moeder om thuis les te mogen krijgen. Toen besefte ook mama hoe erg het gepest uit de hand was gelopen.

De gekwelde tiener dacht dat plastische chirurgie een uitweg kon bieden. Hij dacht ook dat hij zo zijn pestkoppen voorgoed het zwijgen zou opleggen. Zijn familie kon de ingreep echter niet betalen.

Lees ook  Meisje (16) lastig gevallen door 5 mannen in zwart busje

Na jaren pestgedrag zocht zijn familie contact met “The Doctors.” Bekijk de onderstaande video en laat ons weten wat je van zijn ongelofelijke transformatie vindt!

Ze werden gepest op school omwille van hun rood haar, maar wat een fotograaf vastlegt, veranderd alles.

Vriendje dumpt haar nadat hij ontdekte dat ze zonder vagina geboren werd. Maar wie laatst lacht, lacht het best.