in

Pestkoppen laten tiener met een gebroken schedel en ernstig hersentrauma achter

Een 16-jarige uit Elko, Nevada, heeft volgens rapporten ernstige hoofdwonden opgelopen door een pestkop.

Er wordt gezegd dat Neo Hobs al maandenlang gepest werd door de bullebak voor de aanslag op 17 januari en bang was geworden om naar school te gaan.

Het kind werd naar verluidt met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, waar hij als gevolg van het hersentrauma in een coma terechtkwam. De verantwoordelijke perso(o)n(en) moeten nog worden geïdentificeerd, maar het lijkt erop dat de betreffende school zijn best doet om het incident te achterhalen …

Volgens Fox13 is het gezin van Neo natuurlijk woedend. Ze weten zeker dat de bullebak die hun zoon maandenlang heeft gepest, achter de incident zat.

Het Elko School District bevestigde ondertussen dat er een incident was geweest op de Elko High School, maar beweerde dat het een confrontatie was tussen twee studenten met alleen stoten en een vervelende val.

Lees ook  Lichaam van vermiste Dennis (25) gevonden in water

Niet te begrijpen
Zijn dokters zijn het echter niet eens over die manier van denken, omdat dat vanwege de omvang van Neo’s ernstige verwondingen niet mogelijk is en ‘hij ergens geraakt moest zijn’.

Ze omvatten een ernstig gebroken schedel en bloedingen en blauwe plekken aan Neo’s hersenen. Zijn moeder zei: “Je stuurt ze naar school en je moet je geen zorgen maken dat je kinderen naar school gaan. Vooral over zoiets als dit. ‘

Voorlopig blijft het een kwestie van geduld om erachter te komen wat Neo zich kan herinneren als hij weer volledige hersenfunctie heeft. Op dit moment ondergaat hij een behandeling in het Primary Children’s Hospital in Salt Lake City, maar hij staat voor een lange weg naar herstel.

Sprekend over de aanloop naar het incident, onthulde zijn moeder dat haar zoon vaak klaagde over het pesten dat hij op school doorstaan ​​had.

Lees ook  Onderzoek wijst uit dat mensen die tegen hun huisdier praten slimmer zijn!

‘Deze jongen zei dingen over hem en ik zei tegen Neo:’ Negeer het maar. ‘Hij zegt:’ Dat doe ik, mam. Zo goed als ik kan. ‘”

Het zal enkele maanden duren voordat de familie van Neo hem naar huis kan brengen en er moet nog veel werk worden gedaan met betrekking tot zijn revalidatie.

“Hij moet veel fysiotherapie ondergaan. Hij moet leren lopen, praten, tandenpoetsen en zichzelf voeden. Hij moet dat allemaal nog een keer leren, ‘zei zijn moeder.

De familie heeft een GoFundMe-pagina opgezet om te helpen met de medische rekeningen. Je kunt het hier vinden.

Pesten hoort niet thuis in deze wereld, vooral niet in zo’n mate waarin mensen in het ziekenhuis worden achtergelaten!

We wensen Neo een spoedig herstel en bidden dat zoiets nooit meer gebeurt.

Deel dit artikel als je in alle vormen pest tegenkomt!

Cybercriminelen hacken doneeractie voor gezin dodelijk ongeluk.

Vrouw kreeg pedicure door visjes – Dit is het eindresultaat