in

Pestkoppen lachen 6 jongens met lang haar uit. Dan knipt mama het af en wordt de tranentrekkende waarheid onthuld.

Wanneer je ziet dat iemand iets raar doet of iets dat je niet goedkeurt, moet je jezelf de vraag stellen of het iemand kwetst. Als het antwoord “nee” is dan moet je wellicht wegwandelen en je met je eigen zaken bemoeien. Het is niet aan jou om te beslissen wat het beste is voor andere mensen, zeker niet als je niet waarom ze bepaalde keuzes maakten.

Als je het zou vragen, krijg je misschien een ander beeld van hun hele situatie.

Phoebe Kannisto heeft zes zonen: vijfjarige drielingen, achtjarige tweelingen en een tienjarige. De familie woont in Cheektowaga, New York, en tot recent hadden alle zes jongens lang haar.

Lees ook  Sofia Vergara (47) in stringfoto met nichtje (27)

Haarlengte en stijl zijn voorbeelden van iets dat niemand negatief beïnvloedt. Het is een persoonlijke keuze en dat zouden we moeten respecteren. Of je iemand anders z’n haarstijl nu leuk vindt of niet, het belangrijkste is dat ze er zelf gelukkig mee zijn.

Hoe zou jij het vinden moest er iemand met je uiterlijk lachen?

Heel wat mensen begrijpen dit eenvoudige concept echter niet en hebben op alles commentaar, zelfs het haar van enkele jongens. Alle jongens werden gepest omwille van hun lang haar. Het waren echter niet alleen kinderen die de jongens pestten, ook volwassenen hielden hun onbeschofte commentaren niet voor zich. En volwassenen zouden beter moeten weten!

Lees ook  5x waarom sommige mensen zo snel blauwe plekken krijgen

Wat de pestkoppen niet wisten, was dat deze jongens hun haar om een speciale reden lieten groeien. Ze hadden een familievriend aan kanker verloren en enkele van de jongens waren van dezelfde leeftijd. Ze waren diep geraakt door het overlijden van hun vriend en wilden iets doen om te helpen.

Dus besloten de zes jongens om hun haar te laten groeien en het aan een non-profitorganisatie – Childrens with Hair Loss – te doneren. Het vergde maanden, maar uiteindelijk konden de jongens meer dan 5 meter haar doneren.

Maak in de onderstaande video kennis met deze buitengewone jongens!

Tiffany had een simpele verkoudheid. Twee maanden later was ze haar armen en benen kwijt

BIZAR: deze vrouw dacht dat ze scheerbultjes had maar de waarheid was veel erger…