in

Patty Brard met spoed opgenomen in ziekenhuis

Patty Brard (65) luidt het weekend net even anders in dan ze waarschijnlijk gehoopt had. De presentatrice vertelt op Instagram dat ze een bezoekje aan het ziekenhuis brengt, omdat ze een scan moet maken van haar knie.

“Ren je rot”
De weekend vibes zijn ver te zoeken bij Patty, haar vrijdag begint namelijk met een tripje naar het hospitaal.

‘Met het verkeerde been uit bed gestapt’, geint de presentatrice op Instagram. Er is blijkbaar wat mis met haar knie, want ze moet een scan maken van haar meniscus.

Lees ook  Christopher verkracht 12-jarig meisje en maakte haar zwanger – nu heeft hij gedeelde voogdij over het kind

Op de foto is te zien hoe ze vrolijk met krukken en mondkapje op langs het ziekenhuis gaat. ‘Ren je rot’, grapt de altijd vrolijke diva in de hashtags.

Patty kan rekenen op een hele hoop steun in de comments. ‘Beterschap’, reageren er velen. ‘Kusje erop?’ vraagt een andere deugniet.

Lees ook  Verwaarloosde ezel achtergelaten om te sterven, maar dat laten de helden niet gebeuren

‘Hoop dat je snel weer op de been bent’, ‘Dat is heel vervelend’ en ‘Wauw, sterkte. Voorzichtig hoor’, klinkt het verder. De tijd zal leren wat er mis is met Patty’s knie.

Wie haar in ieder geval kan verzorgen is haar Priscilla. De diva liet laatst weten weer in contact te zijn met haar dochter. In de video hieronder zie je alles over hun hereniging.

Dode man ligt wekenlang in huis in Den Bosch: ‘Wat erg dat niemand zich om hem heeft bekommerd’

26-jarige journaliste Michelle Willemsen toont nogmaals waarom ze een echt kijkcijferkanon is