in

Patty Brard vertelt openlijk over de ‘sappige details’ over André Hazes en Bridget Maasland

Patty Brard is een naam die veel genoemd wordt als je het hebt over Andre en Bridget. Het was op haar bruiloft toen de twee de bloemetjes hadden buitengezet. Althans, dat is wat ze zegt.

Tot op heden heeft ze altijd ontkend wat er is gebeurd, tot verbazing van vermeende ooggetuigen. Bridget spande zelfs een zaak aan tegen het weekblad Privé. Deze rechtszaak verloor ze. Patty heeft tot op heden altijd haar mond gehouden, tot nu.

Lees ook  Dit teefje was zo ondervoed dat het eruit zag als een skelet, maanden later herken je haar niet meer terug

In een interview wilde ze er in de eerste instantie helemaal niets over kwijt. Toch laat ze er wel iets over kwijt. “Daar wil ik niets over zeggen. Nou ja, behalve dan dat ik het knap vind dat je zoiets durft te ontkennen.” Zei ze tegen Shownieuws. “Als je mijn boek koopt, kan je precies lezen wat er gebeurt is en wat ik er precies van vind!”. In haar boek dat binnenkort zal verschijnen blijkt ze het complete verhaal te vertellen over wat er die avond is gebeurd.

Lees ook  Volgens slaaponderzoek ligt de chagrijnige persoon in de relatie rechts

Wat nog opvallender is, is dat Patty er tot op heden niks over heeft gezegd, maar nu ze er zelf financieel voordeel bij kan hebben, klapt ze uit de school. Beetje laf, vinden jullie ook niet?

5 enge symptomen van een hersentumor die de meeste mensen negeren

Gedumpte vrouw stuurt 1000 kg uien naar ex ’om hem te laten huilen’