in

Patricia Paays grote geheim onthuld!

We moeten eerlijk toegeven dat Patricia Paay er voor haar leeftijd best goed uitziet, maar je moet er natuurlijk wel van houden. Party heeft nu de vraag die bij elke vrouw van haar leeftijd aan de lippen hangt, beantwoord: hoe kan dat nou?

Dat Paay van een jong blaadje houdt, is natuurlijk geen geheim. Maar hoe zij de jonge adonissen als een sirene naar haar rots toe lokt, is lastiger te verklaren. Ze is natuurlijk niet de jongste meer, maar toch blijven jonge mannen zich om de diva verzamelen.

Lees ook  Schokkende beelden: inbreker wordt verslonden door enorme hond…

Laten we eerlijk zijn, daar speelt uiterlijk natuurlijk een grote rol bij. Patries zelf zegt nooit van chirurgie gebruik te maken. Nou ja, een keer was la Paay er een beetje open over. Ze heeft aan Party bekend een McLift te hebben gehad voor haar gezicht. We weten niet of dit echt een chirurgische ingreep is, of dat deze tussen de BigMac en de McNuggets ligt.

Voor de rest ontkent ze alles. We kunnen nu wel iets anders suggereren waardoor haar huid zo jong blijft, maar dat doen we toch maar niet. Vinden we niet zo netjes.

Lees ook  Vrouw heeft meer luizen dan haren op hoofd in kapperswinkel

Máár (tromgeroffel) er is volgens Party meer verbouwd. Zo zou in haar tijd in LA een borstvergroting hebben gehad, deed ze een ooglidcorrectie en heeft ze regelmatig botox in haar gezicht gespoten gekregen.

Dat ze dit alles aan haarzelf heeft laten doen, vinden we niet erg. Dus laten we nu ophouden om hypocriet over plastische chirurgie te gaan zeiken. Ze ziet er tenslotte goed uit!

Moeder bevalt van dochter na bevalling van 40 uur – dan ontdekken dokters tweede verrassing

Vrouw stopt haar auto om een foto te maken van de elanden, maar dan hoort ze opeens een schreeuw