in

Patiëntjes in het Wilhelmina Kinderziekenhuis krijgen onverwacht bezoek van superhelden

Het is geen pretje om tijdens de feestdagen in een ziekenhuis te zitten, helemaal niet als je nog kind bent. Gelukkig zorgde het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) in Utrecht voor een geweldige afleiding voor de jonge patiënten.

Glazenwassers van het bedrijf Asito verrasten de kinderen door afgelopen woensdag verkleed te gaan als superhelden. Zo kregen de kinderen tot hun grote verrassing onverwacht bezoek van Spiderman, Ironman, Batman en Captain America.

Alle kinderen kregen een cadeautje van de superhelden. Eén van de ouders vertelt op de website van Asito dat haar dochter die dag nog niet had gelachen, totdat ze Spiderman zag.

Lees ook  'Duizenden Nederlanders mogelijk slachtoffer van virus dat betaalgegevens steelt'

Het WKZ geeft aan dat de afleiding het genezingsproces helpt: “Als een kind niet meer aan de pijn en de ziekte denkt, genezen ze sneller. Ze ontspannen zich wat helpt om sneller beter te worden. Een mooi initiatief voor de kinderen, even wat anders.”

De superhelden zelf vonden het ook geweldig om te doen, aan Asito geeft Jules Mamadeus, verkleed als Iron Man aan, “Ik zou het zo weer doen. Al die lachende gezichtjes. Mooi om te zien!”

Lees ook  ’Wij zijn dat gekke stel dat geen s*ks heeft’

Met recht een super actie van alle betrokkenen! Het is prachtig om te zien hoe de kinderen opfleuren door het bezoek. Vergeet niet dit mooie verhaal te delen met familie en vrienden, als je het ook zo top vindt!

Mam is dolgelukkig als haar man bloemen stuurt – kijkt dichter naar de kaart en beseft haar grote fout

Deze man vindt een doos in de sloot – hij ziet deze dan bewegen en besluit op onderzoek te gaan