in

Passagiers worden gevraagd liedje te zingen – man pakt intercom en hele gate kan niet stoppen met lachen!

Vliegen heeft ons leven een stuk makkelijker en de wereld een stukje kleiner gemaakt. Toch blijft het vaak een saaie bedoening om te wachten op het vliegveld. Maar niet altijd! In het onderstaande filmpje kun je een onverwacht en heel grappig optreden zien.

Southwest Airlines is een vliegmaatschappij in de VS. In veel van hun reclames wordt er gezongen en gedanst, zoals op YouTube te zien is. Er wordt in de reclames menigmaal gebruik gemaakt van echte werknemers, aldus Southwest zelf.

Lees ook  Stewardess ziet ´help me´ in het toilet geschreven staan en belt politie

Op het vliegveld in New Orleans, bij de Southwest gate, werd aan passagiers gevraagd een liedje te zingen als ze een vraag wilden stellen. De reden hiervoor is niet helemaal duidelijk, maar de man in het onderstaande filmpje had hier duidelijk geen enkel probleem mee!

De man begint “No Diggity” van de groep Blackstreet te zingen tot groot vermaak van zowel passagiers en grondstewardessen. Na een tijdje zingt iedereen bij de gate met hem mee!

Lees ook  Nieuwe liefde? Patty Brard zoent Winston Gerschtanowitz vol op de mond

Een medepassagier nam de video op en plaatste deze afgelopen maand op Facebook. De video is inmiddels meer dan 8 miljoen keer bekeken. Deel dit bericht met vrienden en familie om ze ook van dit geweldige optreden te laten genieten!

Haar man stierf tijdens zijn dienst in Afghanistan – dan opent ze zijn computer en doet ze een ontdekking

Zoon van de bruid stierf voor de bruiloft – toen ze zag wie er op de bruiloft aankwam barstte ze in tranen uit