in

Passagiers ontvangen een brief van piloot – de vlucht verandert als ze lezen wat hij te zeggen heeft

Helaas zijn er veel beroepen die nooit echt de erkenning krijgen die ze verdienen. De voor de hand liggende zijn zo vaak de mensen die ons dagelijks helpen; verpleegkundigen, politieagenten, brandweerlieden. Het gebeurt precies hetzelfde met andere beroepen, zoals buschauffeurs, treinbestuurders en piloten.

Wanneer je even stopt om erover na te denken, hoe vaak heeft de laatste groep ons veilig van punt A naar punt B gebracht, soms tijdens de meest oncomfortabele werktijden? Het is een trieste waarheid dat velen deze mensen als vanzelfsprekend beschouwen.

Neem bijvoorbeeld piloot Jeff Rowland van American Airlines. Tijdens zijn 33 jaar in de industrie heeft hij meer dan 10.000 vluchten uitgevoerd en meer dan 2 miljoen passagiers vervoerd. En toch kent bijna niemand de naam van de man die hen veilig meeneemt naar hun droomvakantie; naar hun belangrijke zakelijke bijeenkomst of misschien naar huis om hun familie te zien.

Op een dag, eerder dit jaar, besloot Jeff om een ​​brief aan de passagiers uit te delen voordat hij vertrok. In de brief werd bevestigd dat dit zijn laatste vlucht zou zijn; zijn laatste afscheid als piloot.

Lees ook  Als Victoria ze niet zou redden zouden ieder jaar 100 veulentjes sterven! Deze vrouw is een held!

Jeff Rowland kon al 33 jaar iets doen waarvan velen alleen maar van dromen – over de hele wereld reizen en er voor betaald krijgen.

Deze vlucht, op een ochtend in januari 2018, zou zijn laatste zijn.

Passagiers aan boord van een vliegtuig tussen Los Angeles en Dallas kregen de hartverwarmende brief van Jeff overhandigd. Het is geplaatst op het net en bevat ​​een boodschap rechtstreeks uit het hart.

Voor Jeff was dit het juiste moment om zijn dienst af te ronden. Slechts één laatste vlucht om verder te gaan met zijn leven.

Ondanks dat weet Jeff dat veel mensen vluchten als een noodzakelijk kwaad beschouwen; Ondanks dat hij wist dat mensen veel te klagen hadden, wilde hij iedereen bedanken die in de loop der jaren met hem gereisd had.

“Dank u uit de grond van mijn hart. American Airlines heeft maar één fout gemaakt… ze betaalden me, en ik zou dit voor niets hebben gedaan. ”

Lees ook  Moeder die al 23 jaar dezelfde haarstijl heeft krijgt make-over, het resultaat maakt haar dochter aan het gillen

De brief van Jeff lijkt mensen meteen te hebben geraakt.

Wat nog beter is, is dat Jeff zo’n positieve ontvangst kreeg voor het afscheid dat hij verdiende. Zijn familie zat in de eersteklas voor de reis en het vliegtuig was versierd met slingers en ballonnen. Toen het landde in Dallas, werden ze begroet door een feestelijke boog van waterkanonnen op het asfalt. Wat een leuke afscheid!

Hoewel Jeff wist dat niet iedereen een overvloed aan lof had als het op vliegen aankwam, koos hij ervoor om iedereen toch allemaal te bedanken. Het maakt me warm van binnen dat hij het afscheid kreeg dat hij verdiende en dat hij terecht werd erkend met vieringen.

Vergeet nooit om aandacht te besteden aan de dagelijkse mensen die zoveel voor ons doen. Veel dank aan Jeff en alle andere piloten die er zijn!

Deel dit artikel om hulde te brengen aan alle hardwerkende professionals van de wereld!

Moeder is zwanger van drieling, dan bekijkt de arts de echo nader en wordt bleek

Mam bevalt, maar de verbijsterde blik op papa’s gezicht laat haar schreeuwen: “Wat is er aan de hand?”