in

Pasgeboren jongen stierf bijna op de operatietafel van de chirurg, maar enkele minuten later is er toch hoop

De aankomst van een baby in de wereld is meestal een vrolijk moment, maar toen de kleine Lincoln Seay voor het eerst ademde, was het een moment van zorg. Zijn leven zou moeilijk worden, en dit omdat hij leed aan een ongewone genetische ziekte, waardoor zijn hart en organen zich aan de verkeerde kant van het lichaam bevinden.

Hij had ook een hartoperatie nodig omdat het zo zwak was dat het niet lang zou overleven.

De dokters in het ziekenhuis in Alaska, VS, stelden voor om een dialyse toe te passen op de kleine jongen, maar ze wisten dat dit geen langetermijnoplossing was.

Lees ook  Vrouw loopt dodelijke infectie op door nagelbijten.

Voor elke dag die verstreek, werd de staat van Lincoln steeds kritischer. De ouders stonden hulpeloos naast hem en hoopten voor het beste.

Drie lange maanden gingen voorbij voordat de artsen een hartdonor voor hem vonden. Op dat moment ging de conditie van Lincoln plotseling achteruit en werd de harttransplantatie een strijd tegen de klok.

De chirurgen werkten hard om de kleine jongen in leven te houden, en zijn moeder Mindy vertelde dat de artsen hartmassage moesten uitvoeren op de operatietafel om extra minuten te verdienen in de hoop de jongen te redden.

Zodra het hart de operatiekamer binnenkwam, werkten de chirurgen zo snel als ze konden. Toen het nieuwe hart werd geplaatst, kwam de volgende kritieke stap van de operatie. De volgende paar minuten zou Lincoln in een kunstmatige coma worden gebracht – in de hoop dat zijn lichaam zich zou aanpassen aan zijn nieuwe hart.

Lees ook  Man (46) na mis bruiken 10-jarige stiefdochter in Nijkerk: ‘Een ongemakkelijke situatie’

Plotseling begon het nieuwe hart dan te slaan, en Lincoln zou het overleven!

De hartdonor redde het leven van de kleine jongen en ondanks de anonimiteit van deze gift, is het gezin deze persoon voor altijd dankbaar.

Gelukkig kon de kleine Lincoln het overleven! We wensen hem en zijn familie alvast het allerbeste toe!

Vrouw verloor haar hondje vlak voor de kerstdagen, maar dan heeft haar man een verrassing

Politieagent redt bange mishandelde hond: doet alles om hem veilig te laten voelen