in

Pasgeboren baby wordt achtergelaten in een auto op een parkeerplaats

Opvoeden kan op veel verschillende manieren. Iedereen heeft zo wel zijn of haar eigen visie, maar sommige ouders maken het wel heel erg bont.

Sommige ouders letten bijvoorbeeld overdreven veel op hun kind, terwijl anderen dat juist niet doen. Een gouden middenweg is natuurlijk het beste. Je moet je baby in ieder geval niet tijdenlang alleen achterlaten en al helemaal niet in de auto.

In Nieuw-Zeeland deed een vrouw dit wel. Een arme baby bleef alleen achter in de auto op een parkeerplaats. Een voorbijganger had hiervan een foto gemaakt en deze foto werd volop gedeeld op social media. Op social media liepen de meningen flink uiteen.

De moeder van het kind liet haar kindje heel bewust achter. Er lag zelfs een papiertje op de auto met de tekst: ‘mijn moeder is boodschappen aan het doen, bel haar als ik iets nodig heb’. Het telefoonnummer stond onderaan het briefje.

Lees ook  Eigenaar komt thuis bij depressieve hond – hij krijgt de schok van zijn leven wanneer hij ziet wat zijn hond verborgen houdt

Een stel die hun auto had geparkeerd op de parkeerplaats vond het wel erg vreemd. Ze wilden net de winkel inlopen, maar toen zagen ze plotseling een baby in een achtergelaten auto. Ze besloten niet zo lang te wachten bij de auto totdat de moeder terugkwam.

Steeds meer mensen verzamelden zich om de auto heen. Uiteindelijk heeft één van de omstanders besloten om de moeder te bellen. Er was niets ernstigs met de baby gebeurd, maar er lopen genoeg gekken rond op de wereld.

De foto werd volop gedeeld op social media en de reacties liep erg uiteen. De meeste mensen vonden het niet kunnen, terwijl anderen juist iets milder reageerden. Verscheidene mensen vonden dat je niet zomaar kon oordelen, zonder dat je iets over de achtergrond weet.

Lees ook  Toen de vrouw gevonden werd, was ze al lang dood. Maar wat de mannen onder haar zien, doet hen in tranen uitbarsten.

Een expert op het gebied van kinderveiligheid liet echter weten dat het onverstandig is om je kind alleen achter te laten in de auto. Er zijn flinke risico’s aan verbonden. Je kind kan bijvoorbeeld dehydreren, het kan warm worden in de auto en bovendien zijn baby’s erg kwetsbaar en kunnen zij zichzelf niet beschermen tegen eventuele kwaadwilligen.

Wat vind jij van dit verhaal? Deel dit artikel op social media met vrienden en familie en laat weten wat je ervan vindt!

Varken ontsnapt uit vrachtwagen – hij heeft nu op een bijzondere plek

Dieren Puppy treurt in het asiel, totdat ze wordt herenigd met de brandweerman, die haar van mishandeling redde