in

Pasgeboren baby weigert te eten, dagen later ontdekt familie het gruwelijke

Bathany Taylor en haar man Kendall verwelkomden een nieuwe toevoeging aan hun familie in januari.

Baby Jane werd zonder complicaties geboren en was een gezond meisje.

Maar 5 dagen later werd ze ernstig ziek en weigerde te eten.

Toen werd het hele gezin ziek – en ontdekte iets vreselijks.

Net als alle nieuwe ouders waren Bethany en Kendall heel blij dat ze hun pasgeboren baby eindelijk uit het ziekenhuis mochten halen. Een nieuw leven stond op het punt te beginnen en het paar was dolgelukkig.

Maar toen gebeurde er iets dat alles veranderde. Het vijf dagen oude meisje, Jane, werd abnormaal moe en weigerde te eten. Betanië en Kendall waren ervan overtuigd dat er iets mis was, dus haasten ze zich met haar naar de eerste hulp. Maar toen de kinderarts het meisje onderzocht, konden ze niets verkeerds vinden.

Lees ook  Urgente vermissing: 17-jarige Natasja Bos, voor het laatst gezien in Denekamp

Toen het paar thuiskwam uit het ziekenhuis, kregen ze hoofdpijn en werden ze plotseling ziek. Ze belden oma op om hen te helpen – maar ze werd ook ziek. Papa Kendall had een vermoeden over wat er gebeurde …

De vader deed wat online onderzoek om erachter te komen wat er mogelijk was gebeurd. Toen hij de waarheid leerde, brachten ze hun jonge baby meteen terug naar het ziekenhuis.

“Ik kon niet geloven dat dit gebeurde met mijn nieuwe, jonge baby en ik was zo bezorgd over wat er met haar zou gaan gebeuren,” vertelde de moeder aan Faith Tap.

Little Jane en het hele gezin waren vergiftigd: niet door een onbekende bacterie, maar iets heel anders.

De vergiftiging werd veroorzaakt door een lekkende gasverwarming in het appartement. De kachel was defect en leidde ertoe dat het gezin aan koolmonoxidevergiftiging leed. Jane werd onmiddellijk in een afgesloten kamer geplaatst voor behandeling.

Lees ook  Zwerfhondje wacht op de dood langs de kant van de weg, maar dan ziet automobilist haar liggen

Moeder Bethany kon tijdens de behandeling bij haar baby in de kamer blijven. En de behandeling was een succes!

“Ze was weer als een baby. Ze huilde, ze reageerde op haar moeder. Ze had erg veel honger toen ze de kamer uitkwam, “zegt dr. James Stewart tegen Faith Tap.

Gelukkig eindigde alles goed voor dit gezin, maar het had in een tragedie kunnen eindigen als het kleine meisje niet op tijd was behandeld. Gaslekken kunnen in alle huizen voorkomen, vooral als je oude kachels hebt. Dat is waarom het uiterst belangrijk is om koolmonoxide detectoren in je huis te installeren!

Help ons deze belangrijke waarschuwing verder te verspreiden om anderen bewust te maken van deze onzichtbare moordenaar!

Dit meisje koos als thema ‘Poep’ voor haar 4-jarige verjaardag! Ik lig dubbel om foto 5!

Artsen zeggen dat de vrouw de stekker er bij haar man uit moet trekken – dan neemt ze het heft in eigen handen