in

Pasgeboren baby gedumpt in veld, zit helemaal onder de mieren- en muggenbeten.

We hopen dat haar nieuwe mama en papa haar zullen overladen met liefde!

Dit is het hartverscheurend verhaal van een pasgeboren babymeisje dat genadeloos gedumpt werd in een veld in Thailand. Vorig jaar in mei hoorden lokale boeren in Ladkrabang bij Bangkok ’s nachts een kind schreeuwen. Ze hadden geen idee waar het geluid vandaan kwam en om een of andere reden negeerden ze het gehuil. Het kleintje zou pas de volgende ochtend gevonden worden.

Helaas was de baby blootgesteld aan insecten en de weerelementen. Haar huidje zag helemaal rood en ze leed ongetwijfeld veel pijn.

Lees ook  5-jarig slachtoffer ’had maar moeten wegduiken’

Volgens Daily Mail hing de navelstreng nog aan haar lichaampje. Dat zou betekenen dat ze nog geen dag oud was.

Ze werd overgebracht naar het Lat Krabang Hospitaal, waar verpleegsters voor haar zorgden, terwijl de politie de ouders probeerden op te sporen.

Gelukkig herstelde het meisje snel en de lokale autoriteiten zeiden dat ze geen zware of blijvende verwondingen had opgelopen, hoewel haar gezicht en lichaam onder de muggen- en mierenbeten zaten.

Lees ook  Getuige in Zeeuws-Vlaamse zedenzaak: ‘Vrouw kon veel geld verdienen aan misbruik dochters’

Politieagent Samart Klinklao verklaarde: “We denken dat de ouders in de omgeving woonden. Agenten zullen onderzoek doen in de gemeenschappen en bij lokale bewoners om meer details vragen. We zullen ook de bewakingscamera’s van de straten controleren om te achterhalen wie de baby daar achterliet.”

Laten we hopen dat dit kleintje snel nieuwe ouders vindt die haar voor de rest van haar leven zullen overladen met liefde.

Jongetje (5) schiet broertje dood met wapen dat hij in bos gevonden had.

Afgevallen Olcay Gulsen draagt gewaagde outfit