in

Pas op! Dit zijn de 3 meest agressieve sterrenbeelden

Iedereen is wel eens een beetje boos. Soms heb je gewoon je dag niet, de andere keer heb je er echt reden toe.

Maar er zijn drie sterrenbeelden die echt bekend staan om hun boze gedrag. Ze ontploffen snel en vaak zonder reden. Wij hebben ze voor je uitgelicht zodat je er voortaan rekening mee kunt houden.

Deze sterrenbeelden staan bekend om hun ontvlambaarheid. Ze zijn snel geïrriteerd en op hun teentjes getrapt.

We hebben het natuurlijk over de Boogschutter, Leeuw en de Ram. Hieronder leggen we uit hoe dit per sterrenbeeld werkt en wat je er tegen kunt doen.

de ram
De ram heeft niet voor niets hoorns. Hij of zij wil alles op de hoorns nemen en dat zegt veel over hun persoonlijkheid.

Lees ook  Vrouw betrapt echtgenoot in bed met zijn eigen moeder

De ram kan snel geïrriteerd raken, ook van kleine dingen. Als je de ram in de weg zit dan moet je uitkijken. Ze zoeken de confrontatie graag op en zijn dol op een conflict.

Let goed op, de ram is erg intimiderend. Het mooie aan een ram is dat ze al snel weer 180 graden draaien en hun rust vinden.

De sfeer kan dus snel omslaan maar de Ram heeft ook de kwaliteit om dingen snel naast zich neer te leggen.

De Boogschutter
Minstens zo ontvlambaar als de Ram. Als je een Boogschutter boos maakt dan moet je dekking zoeken.

Ze geven het niet snel toe want ze zijn daarnaast erg koppig. Ze weten vaak zelf niet eens dat ze impulsief zijn. Je krijgt ze niet snel rustig en ze doen er lang over om iemand te vergeven.

Lees ook  Winkeldief steelt 25 tubes Durex Play ‘Hij rende voor zijn leven’

Leeuwen
Leeuwen zijn de baas van het dierenrijk. Ze zijn overheersend, intimiderend en wilskrachtig. Dit geldt ook voor menselijke leeuwen.

Ze denken niet lang na en zijn erg impulsief. Ze handelen naar hun geweten en zeggen wat er op hun hart ligt. Wat eruit moet, moet er echt uit.

Als een leeuw zijn gevoelens heeft gelucht dan kan hij of zij ook snel weer vergeven. Het is belangrijk de Leeuw veel aandacht te geven, als je hem of haar vergeet kan hij bozer worden.

Heb jij ervaringen met deze sterrenbeelden? Of ben je zelf een van deze sterrenbeelden? Laat het ons weten in de comments en stuur dit artikel door naar jouw ram, leeuw of boogschutter!

Wauw: Foto van Sarah van Soelen in bikini laat zien wat André daar te zoeken heeft!

Baanbrekend onderzoek: jongste van het gezin heeft de beste rijstijl