in

Papa vraagt “Waar is je broer?” Het antwoord van het babymeisje doet iedereens harten ogenblikkelijk smelten.

Wanneer een gezin wordt uitgebreid, vragen de ouders zich af hoe goed de nieuwe baby aanvaard zal worden. Sommige kinderen zijn twee handen op een buik met hun grotere broer of zus. Maar een klein meisje lijkt compleet verliefd op haar grote broer, haar beschermer. Als de luidruchtige gele schoolbus aan de bushalte stopt, zitten papa en kleine zus in de auto te wachten.

Lees ook  Vader Gökmen Tanış reageert

Het heeft gesneeuwd en het is koud buiten, maar hun auto is lekker warm. Wanneer papa de schoolbus opmerkt, vraag hij zijn babymeisje: “Waar is je broer? Waar is hij?” Ze kijkt snel rond om haar broer te vinden. Wanneer ze hem eindelijk herkent, begint ze te kraaien van opwinding! Ze kon maar niet ophouden met giechelen.

Lees ook  Anna Nooshin verklapt pikantste bedgeheimen: “Dat vind ik fijn!”

Haar geluidjes lopen over van enthousiasme voor de reünie met haar broer. Hoewel hij maar even weg was naar school leek het voor haar wel een eeuwigheid. Ze rent naar de passagiersdeur en leunt voorover, weten dat haar broer langs daar zal instappen. Je hoort papa zelfs samen met zijn dochter giechelen. Wat een heerlijk prinsesje!

Bekijk de hartverwarmende “reünie” hieronder!

Orka gestrand op de rotsen en schreeuwt om hulp – Dit is er wat er gebeurde toen ze werd gevonden

Tiener pikt haar kleine broertje op school op, uren later ziet moeder het ondenkbare online