in

Papa verkoopt z’n bedrijf om een pretpark van $51 miljoen te bouwen voor zijn dochter met autisme en andere kinderen met een beperking.

Hoewel pretparken gebouwd werden voor kinderen, is het ook een realiteit dat de meeste attracties niet geschikt zijn voor kinderen met een beperking. Maar dankzij een papa is het nu ook voor hen mogelijk om de tijd van hun leven te hebben in een pretpark dat speciaal voor hen opgericht werd.

Een zakenman genaamd Gordon Hartman was kapot van verdriet toen hij zag dat zijn 12-jarige dochter Morgan door andere kinderen werd afgewezen omdat ze niet wisten om te gaan met haar autisme.

Omdat hij wilde dat zijn dochter even gelukkig als andere kinderen zou kunnen zijn, verkocht hij in 2005 zijn vastgoedbedrijf om een themapark genaamd Morgan’s Wonderland te beginnen. De bouw van het park begon in 2007 en werd volledig operationeel in 2010.

Lees ook  Vakantiefoto van Juultje Tieleman trekt grote ogen in Nederland!

Het pretpark bevindt zich in San Antonio, Texas.

Wat Morgan’s Wonderland anders maakt, is dat alle attracties aangepast zijn aan kinderen met een beperking.

Hoewel het even duurde voor Morgan zich aan het park aangepast had, geniet ze nu met volle teugen van elk uitstapje naar het park.

Hartman was extatisch om te zien dat zijn dochter en andere kinderen ten volle van een pretpark konden genieten. Daarom besloot hij om een waterpretpark te openen: Morgan’s Inspiration Land, het enige waterpark ter wereld dat volledig toegankelijk is voor gehandicapte kinderen.

Lees ook  Baby vecht voor zijn leven nadat moeder hem in elkaar slaat en op date gaat – hij heeft al onze steun nodig

Ondertussen is Morgan 24 jaar oud met de mentale capaciteit van een vijfjarige, maar ze heeft geen idee dat ze voor velen een inspiratiebron is om ervoor te zorgen dat kinderen met een beperking dezelfde kansen krijgen als andere kinderen.

DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden!

Moeder van twee moest haar oog laten amputeren na vreselijk make-upongeluk.

Zwangere moeder krijgt weeën op het moment dat Orkaan Irma ongenadig woedt. Dan verandert één telefoontje alles.