in

Papa van bruid sterft tijdens dienst. Tien jaar later wordt ze helemaal wild als deze mannen binnenkomen.

We kijken allemaal uit naar onze trouwdag. Wat is er niet geweldig aan de dag die speciaal georganiseerd werd om het meest intense gevoel van liefde te vieren, waarop familie en vrienden zich helemaal rond jou verzamelen. Iedereen is gelukkig, iedereen zit op dezelfde golflengte en werkelijk iedereen heeft het naar zijn zin.

Een neveneffect van al die mensen rondom je die om je geven, is uiteraard dat je diegenen die er niet bij konden zijn ontzettend hard mist. De zielen die er zeker bij hadden moeten zijn, maar de wereld al verlaten hebben.

Zo was het ook voor Mikayla, een bruid die op 14 oktober met haar echtgenoot Dakota trouwde. Met het zonnetje dat scheen en de plechtigheid tot in de details geregeld, was er slechts een probleem voor haar – haar vader was er niet.

Lees ook  Mama is verward wanneer vrouw begint te staren. Maar het waren de woorden van deze vreemde die haar deden verstijven.

De vader van Mikayla, David, was een marinier en was later probatieagent geworden. Tragisch genoeg kwam hij tien jaar voor het huwelijk van zijn dochter tijdens zijn werk om het leven. Dus kon hij er niet zijn bij de traditionele vader-dochter dans.

Toen hij op een dag aan het werk was, probeerde David een jongeman in een drukke straat aan te houden. Wanneer de verdachte op de vlucht sloeg, zette David de achtervolging in naar de Ohio rivier. De verdachte sprong erin en dus sprong de vader van Mikayla hem achterna. Helaas zou hij nooit meer boven komen en zijn lichaam werd de volgende dag levenloos aangetroffen.

Mikayla wist dat ze op haar trouwdag hem een speciaal eerbetoon moest brengen. Ze droeg een boeketje bloemen met een medaillon met de tekst: “Begeleid me vandaag, papa.” Maar wist zij veel dat de voormalige collega’s van papa een bijzondere verrassing voor haar hadden – eentje dat er voor zorgde dat ze haar magische dag nooit meer zou vergeten.

Lees ook  Man moet zijn hand laten amputeren nadat hij zichzelf met visgraat steekt

Toen het tijd was voor de vader-dochter dans, begonnen enkele agenten naar Mikayla te wandelen. Daar onthulden ze hun plannetje dat ze lang voorbereid hadden: om de beurt begonnen ze met de kersverse bruid te dansen.

De resulterende video is zeker iets dat je gezien moet hebben. Ze beweegt niet alleen iedereen in de zaal tot tranen toe, maar je ziet duidelijk ook wat voor ’n emotionele impact dit had op Mikayla en haar echtgenoot.

BEKIJK DE FANTASTISCHE VIDEO HIERONDER EN DEEL DIT MET JE VRIENDEN!

Chihauhau maakt kennis met gigantische Duitse dog en de beelden zijn gewoonweg hilarisch.

Video toont wat dierenarts met haar dieren doet wanneer er niemand kijkt.