in

Papa scheurt met zwangere moeder naar het ziekenhuis, en wil niet stoppen voor de 20 politieauto’s die hem op de hielen zitten.

De geboorte van een baby is de beste reden om te vieren. Hoewel heel wat ouders vinden dat vuurwerk wel een gepaste manier is om hun opwinding uit te drukken, gaat er bij een geboorte doorgaans geen vuurwerk gepaard. Toen baby Anastasia op nieuwjaarsdag werd geboren, speelde er zich op de achtergrond echter wel vuurwerk af. Haar ouders Tiffani Van Glahn en Carl Alewine keken niet uit het venster van hun ziekenhuiskamer om briljante schouwspel te bewonderen.

Ze bevonden zich op een snelweg. Zoals je al kunt raden, was dit niet meteen de plaats van hun voorkeur om te bevallen.

De zwangerschap van Von Glahn werd als risicovol beschouwd. De moeder werd gezegd dat de positie van de baby een vaginale bevalling onmogelijk maakte.

Lees ook  Wildvreemden houden urenlang de wacht met bordjes van liefde nadat ze een man op de rand van het gebouw zagen staan.

Toen ze drie weken vroeger dan verwacht begon te bevallen, was er veel druk om zo snel mogelijk in het ziekenhuis te geraken. De rit van hun huis naar het hospitaal zou ongeveer een uur duren.

De ouders wisten dat Von Glahn een noodkeizersnede nodig had om hun dochter gezond ter wereld te brengen. Alewine drukte het gaspedaal helemaal in om tijdig in het ziekenhuis aan te komen.

Dan kwam er een politieauto achter hen aanrijden die hen aan de kant probeerde te zetten.

Alewine vroeg de bevallende moeder of ze wilde stoppen, maar ze was bang dat haar dochter te snel zou komen en vroeg hem om verder te rijden.

Het aantal politieauto’s met zwaailichten en sirenes zou alleen nog maar vermenigvuldigen.

Lees ook  Ambulance rijdt met patiënt naar het strand zodat ze nog één keer de oceaan kan zien

De politie dacht dat het een achtervolging was, terwijl de ouders geloofden dat ze alleen maar het beste voor hun baby deden.

Afritten werden afgesloten en de politie probeerde hen in te sluiten. Alewine werd uiteindelijk in de boeien geslagen.

De agenten ondersteunden Von Glahn terwijl ze van een gezond babymeisje beviel.

“Daar zat ik dan. Ik zag hoe ze op de motorkap lag te bevallen, op de achtergrond ging er vuurwerk af omdat het Nieuwjaar was, en dan bevrijden ze me van mijn handboeien. De agenten begonnen te applaudisseren en ons te feliciteren”, vertelde Alewine.

Anastasia had wel een erg verrassende intrede in de wereld in petto. Von Glahn beviel zonder complicaties in het midden van de snelweg!

4-jarige neemt slokje en begint te klagen. Serveerster snelt toe, verstijfd door haar vergissing.

Dit arme hondje werd zwaar verwaarloosd… Dankzij de Dierenbescherming ken je ‘m niet meer terug!