in

Papa onderbreekt huwelijksspeech. Bruid en bruidegom staan verstijfd wanneer hij geheim over hun huwelijk onthult.

Patrina en Charlie leerden elkaar op de middelbare school kennen en zijn altijd vrienden gebleven. Nadat ze afgestudeerd waren, liepen ze elkaar in de straten van Londen tegen het lijf. Het stel begon te daten, en dan vertrok Patrina voor een nationale tour om te zingen en te acteren. Na een jaar van afzondering, kwamen zij en Charlie terug samen en trouwden in oktober 2017. Wat een liefdesverhaal!

Na hun eerste dans als man en vrouw, was Cord 3 Films aanwezig om de emotionele speech van de vader van Patrina te filmen. Hij begon zijn speech met een verhaal over een ervaring die hij en zijn dochter hadden tijdens een diner op vakantie. Ze waren verwikkeld in een gesprek met een jong koppel aan het tafeltje naast hen die hun eerste huwelijksverjaardag vierden. Omdat zijn dochter zou trouwen, vroeg de vader van Patrina aan het koppel: “Moest je een ding aan je bruiloft kunnen veranderen, wat zou het dan zijn?” “Ik wou dat het twee dagen geduurd had”, antwoordde de vrouw.

Lees ook  Dit kleine meisje verdween in 2007 – 9 jaar later krijgen de ouders deze SCHOKKENDE nieuws te horen.

De vader ging verder met het verhaal en zei: “Als je dat herformuleert, zou dat zijn: ‘Ik wou dat het nog een dag langer zou duren.’” Maar dan beseften Charlie en Patrina dat er iets ongelofelijks stond te gebeuren. Bleek dat de theatervrienden van Patrina samen met papa een bijzondere verrassing hadden voorbereid en zij en Charlie wisten van niets.

Lees ook  Moeder woedend nadat schoonheidsbehandeling haar met ‘Angry Birds wenkbrauwen’ achterlaat

Kijk de video hieronder om deze onvergetelijke verrassing te ontdekken!

Buschauffeur vervoert studenten met een beperking. Dashcam beelden laten politie sprakeloos achter.

Verlaten puppy leeft in schoenendoos – wanneer twee helden haar zien, ontdekken ze vreselijke waarheid