in

Papa is kapot van de brief die zijn 15-jarige zoon achterliet. Dan ziet hij dat er een P.S. geschreven staat.

Een vader wandelt de kamer van zijn zoontje binnen. Zijn instinct zegt dat er iets niet helemaal klopt. Het bed is TE netjes opgemaakt ziet hij.

Plotseling gaat er alarmbelletjes bij hem rinkelen. Hij ziet een briefje op het kussen liggen met de titel “papa”.
Zich op het ergste voorbereidende, begint hij het briefje met bevende handen te lezen.

“Liefste papa,

Het is met diepe spijt en berouw dat ik je een briefje schrijf. Ik moest vertrekken met mijn nieuwe vriendin omdat ik een scene met jou en mama wilden vermijden. Ik voel echte passie met Stacy, en ze is zo lief, maar ik wist dat je onze relatie niet zou goedkeuren omwille van haar piercings, tattoos, strakke motorkledij, en het feit dat ze veel ouder is dan mij.

Maar het is niet alleen de passie, papa, ze is zwanger.

Stacy zei me dat we samen heel gelukkig zouden zijn. Ze heeft een camper in het bos, en heeft een hele voorraad brandhout voor de winter. We dromen ervan om nog veel meer kinderen samen te hebben.

Stacy opende mij de ogen dat marihuana eigenlijk niemand kwaad doet. We zullen het zelf kweken en ruilen met andere mensen in de gemeenschap – voor alle cocaïne en extasy die we willen.

Ondertussen zullen we bidden dat de wetenschap een remedie vindt voor AIDS zodat Stacy zou genezen. Ze verdient het zeker!

Maak je geen zorgen, papa, ik ben 15, en ik kan heus wel voor mezelf zorgen. Ik ben er zeker van dat we op een dag op bezoek zullen komen, zodat je je vele kleinkinderen zou kunnen leren kennen.

Liefs,
Joshua

P.S. Papa, niets van het bovenstaande is waar. Ik ben nu bij Jason thuis. Ik wilde je gewoon laten inzien dat er ergere dingen zijn dan het schoolrapport op de keukentafel. Bel me wanneer de kust veilig is om naar huis te komen!”

Deze zoon is duidelijk een expert in het brengen van slecht nieuws aan zijn ouders!

Lees ook  Onderzoek toont aan dat kinderen in de buurt van hun moeder 800% vervelender zijn!

Deel het geschifte idee van deze tiener! Voor het eerst zijn deze ouders wellicht dankbaar omwille van zijn slechte resultaten!

Hond verveelt zich in de tuin, maar dan verzint hij iets wat hem urenlang bezighoudt!

Kinderen die helpen met huishoudelijke taken hebben later DIT voordeel in hun leven.