in

Papa geeft baby op voor adoptie. 24 jaar later beseft hij dat ze vlakbij hem staat.

Will Russell was zelf nog een kind toen hij vader van een babymeisje werd. Wetende dat zijn leven een puinhoop was en niet voor de baby zou kunnen zorgen, gaf hij het kleine meisje op voor adoptie. Will vocht tegen een alcoholverslaving en andere demonen, maar gelukkig vond hij hulp bij de “Phoenix Rescue Mission”, een christelijke organisatie die levensveranderende oplossingen aanbiedt voor mensen met honger en dakloosheid.” Hij begon er vrijwilligerswerk te doen en kreeg een voltijdse betrekking bij de kerk.

Gedurende al die jaren was hij het kleine meisje dat hij vroeger voor adoptie opgaf nooit vergeten. Wist hij veel dat het kleine meisje, nu 24, ook aan hem dacht.

Amy Roberson had zich altijd afgevraagd wie haar biologische vader was en besloot hem op te sporen. Dankzij de sociale media kon ze een van haar zussen opsporen, en dan vond ze het nummer van Will.

Lees ook  Maak kennis met 31-jarige man die ‘extreem verliefd’ is op 91-jarige vriendin en ze hebben rare fetisjen

Ze was nerveus om hem te bellen, niet wetende hoe hij zou reageren, maar uiteindelijk schraapte ze de moed bij elkaar om zijn nummer te bellen.

“Het vergde heel wat om dat nummer te bellen”, vertelde ze. “Ik was echt nerveus, maar het was beslist iets wat ik moest doen.”

Ze hoefde zich echter geen zorgen te maken. Toen Will antwoordde, was hij verbaasd en overmand met geluk dat Amy hem gevonden had.

“Ik had gebeden dat ze in mijn leven zou komen, en dat telefoontje was alsof God mijn gebeden had verhoord”, zei hij.

Lees ook  Overval was 'complete nachtmerrie', zegt de moeder van Nikkie de Jager

Hij zei haar dat alles wel goed zou komen en dat ze niet kon wachten om hem te ontmoeten, dus spraken de twee af om samen te ontbijten. Toen besefte hij iets wat hen beiden verbluft achterliet …

Will begon Amy te vertellen over zijn leven en zijn werk bij de Rescue Mission. Nadat ze van haar initiale verrassing bekomen was, vertelde ze Will dat ze bij dezelfde missie vrijwilligerswerk had gedaan. De twee hadden maandenlang aan elkaars zijde gewerkt, maar hadden geen idee wie de andere was!

Nu maken Will en Amy de verloren tijd goed, dankbaar voor het geschenk dat ze samen opnieuw kunnen beginnen.

DEEL dit verbluffende verhaal met je vrienden!

Dit tweetal verliest alles, omdat ze op Facebook een fout hebben gemaakt. PAS OP! Het kan JOU ook overkomen!

Mama hoort gekreun uit babyfoon komen – en is doodsbang om te ontdekken dat baby niet alleen is.