in

Papa door personeel gebrandmerkt als pedofiel omdat hij met dochtertje op hotel ging.

Een vader werd er door het personeel van Travelodge van beschuldigd een pedofiel te zijn nadat hij een kamer boekte met zijn tienerdochter toen ze zijn moeder in het ziekenhuis gingen bezoeken. Karl Pollard (46) was geschokt toen de politie zijn kamer binnenviel nadat het hotel hem aangaf onder verdenking van kinderlokken.

Hij verbleef met zijn 14-jarige dochter Stephanie in het Travelodge hotel in Cheshire, Engeland, om zijn moeder die aan kanker lijdt te bezoeken.

Ze hadden vier uur gereisd met de trein vanaf hun huis in het zuiden van Wales. Pollard vertelde de Daily Star: “Ik kon het niet geloven. Het was zo al een emotionele uitstap – maar het werd nog zoveel erger.”

“Het ene moment stond ik mijn tanden te poetsen, en het andere ogenblik kreeg ik te horen dat ik een pedofiel was.”

Lees ook  Een nieuwe baan: híer gaat Barack Obama werken nu hij niet langer president is

Hij zei dat hij de uitstap maakte zodat zijn dochter haar oma nog een keertje zou kunnen zien vooraleer ze aan haar agressieve longkankerbehandeling zou beginnen.

“We waren niet zeker hoe lang ze nog te leven had”, zei hij.

Pollard, die voor zijn vrouw Kim met multiple sclerose zorgt, boekte een dubbele slaapkamer voor hem en Stephanie. Dat was trouwens de enige beschikbare kamer.

“Toen we arriveerden, bekeek de receptionist me raar, maar ik dacht er verder niet over na”, vertelde hij. “We gingen naar de kamer om uit te pakken en maakten ons klaar om mijn moeder te bezoeken.”

“Het is maar 20 minuutjes wandelen, wat de reden is waarom ik het hotel koos. Ongeveer 10 minuten later werd er op de deur geklopt. Er stond een politieagente. Ik dacht dat er iets gebeurd was met mijn moeder of vrouw.”

Lees ook  Martien Meiland ziet niets met rechteroog: ‘Ik weet niet beter’

“Maar ze zei: ‘We hadden een oproep van Travelodge, ze denken dat je een pedofiel bent die minderjarige meisjes meelokt.’”

Hij zegt dat zijn dochter erg overstuur was nadat ze door de politie ondervraagd werd.

“Mijn dochter was aan het huilen. Ze was zo bang – en dacht dat ze me zouden meenemen. Dit is me nooit eerder overkomen”, zei hij.

Travelodge betaalde zijn verblijf volledig terug en boden hun verontschuldigingen aan.

“In het verleden kon de proactieve actie van onze hotelteams al jonge mensen voor kwaad behoeden. In dit geval hadden we het mis”, liet het hotel weten.

Gered katje wil maar niet stoppen met huilen. Eigenaar keert terug naar het asiel en ontdekt waarom.

Hond zit gevangen in het afval en voor dood achtergelaten. Dan is dierenarts verbluft over wat ze in zijn mond vindt.