in

Papa doet bekentenissen op sterfbed die dochter wanhopig naar antwoorden doen zoeken.

Spijtig genoeg groeiden Jessica en Bryan Brewer op in een mishandelende thuis met pijn veroorzaakt door hun drugsverslaafde vader Bryan Senior. Als hij thuis was, ging het er lelijk aan toe. Maar wanneer hij gebruikte, zou hij dagenlang niet thuiskomen. Hun moeder had er eindelijk genoeg van en vluchtte in de jaren ’90 met de kinderen. Beeld je de verrassing van de kinderen dan maar eens in toen ze 17 jaar later gecontacteerd werden door een ziekenhuis met de boodschap dat hun vader hun patiënt was en dat zijn einde nabij was. Hij leed aan hartfalen en ze werden verteld dat ze zich moesten haasten als ze afscheid wilden nemen.

Lees ook  Man steekt middelvinger op naar een aap en leert direct een lesje!

Ondanks hun tumultueuze jeugd reden Jessica en Bryan naar het Meijer Heart Center in Grand Rapids, Michigan, om afscheid te nemen. Maar enkele dagen later kreeg Jessica opnieuw een telefoontje van het ziekenhuis met de vraag om terug te komen om documenten te onderteken als uitvoerder van het testament van haar vader. Ze glipte stilletjes zijn kamer binnen om te zien hoe snel hij aan het wegglijden was. Hij keek zijn volwassen dochter aan, wenkte haar om dichterbij te komen en onthulde een geheim dat koude rillingen over haar rug deed lopen. Jessica kon niet geloven wat haar vader haar zopas gezegd had.

Lees ook  Gaat slapen moeilijk? Zet dít in je kamer en je slaapt heel makkelijk de hele nacht door!

Bleek dat Jessica en Bryan Jr. een familielid in Duitsland hadden. De naam van de man was ook Bryan. Jessica achterhaalde zijn verblijfplaats in Duitsland en nog andere beetjes informatie. Ze maakte er haar missie van om dit lang verloren familielid op te sporen en wendde zich tot de sociale media voor hulp. Jessica koesterde de hoop dat dit familielid ook haar en haar broer zou willen ontmoeten. Zou hij haar bericht zien en in het voetlicht treden?

Ontdek hieronder wat er gebeurde nadat het bericht over het familielid dat ze nooit gekend hadden viraal ging op de sociale media!

Nepalees festival eert, viert en aanbidt honden. Beslist beter dan het Chinese hondenvleesfestival.

Mama ontdekt waarheid in lijkenhuisje nadat dokters haar gezegd hadden dat ze van levenloze baby bevallen was.