in

Panische labrador smeekt politieagent om hem te volgen. Seconden later zijn ze beiden helden.

Op een ijskoude winterdag in het noordelijk gelegen Wisconsin in de VS merkt politieagent Jeff Gonzalez iets verdacht op. Op dat moment weet hij nog niet dat zijn aandachtige blik iemands leven zal redden.

Hij ziet een grote, zwarte Labrador verweesd door de straten zwerven. Als hij dichterbij komt, merkt hij hoe nerveus de hond is. Hij blaft en als de politieagent dichterbij wil komen, doet hij een paar stappen achteruit. Dan draait hij zich om en rent de straat over.

Jeff volgt de hond steeds verder, totdat ze uiteindelijk voor een huis staan. Nu wordt duidelijk wat de hond wilde duidelijk maken. Want op de stoep zit een oude vrouw in de vrieskoude gewoon in een nachtjapon! Ze zit voorover gebogen en heeft blauwe lippen. Jeff is aanvankelijk zelfs niet zeker of ze nog leeft.

Lees ook  IKEA vraagt mensen om 30 dagen lang een plant te pesten om te zien wat er gebeurt – de resultaten zijn spectaculair

Hij belt onmiddellijk een ambulance en ontfermt zich verder over de vrouw. Blijkt dat de vrouw Krystal heet en dat ze de eigenares is van “John Boy”, de zwarte Labrador. De vrouw had blijkbaar een hartaanval gekregen. Daarom rende John Boy naar Jeff toe om hulp te halen!

In het ziekenhuis blijkt dat Krystal daar al een uur in de koude zat. Het had niet veel gescheeld of ze zou daar ter plaatse gestorven zijn. Maar dankzij de tussenkomst van haar trouwe hond zal ze snel helemaal herstellen. Niet alleen voor Krystal, maar ook voor Jeff is het duidelijk: John Boy is een echte held!

Lees ook  Wanneer je cola, tandpasta en een ‘geheim ingrediënt’ mixt, krijg je een waanzinnig effect

Wat een prachtig verhaal. John Boy had het juiste idee en Jeff gelukkig het juiste voorgevoel. Zo redden ze beiden het leven van Krystal. Ze is er uiteindelijk met de schrik vanaf gekomen.

Hoedje af voor deze slimme Labrador! Op deze manier heeft hij voor de rest van zijn leven snoepjes verdiend!

Kangoeroe is jager te snel af en breekt zijn kaak voordat hij kan schieten

Toen een bejaarde man naar een verzorgingstehuis moest verhuizen, gaat de familie het huis binnen en doen een verbluffende ontdekking.