in

Pam (60) heeft een relatie met Jonathan die 39 jaar jonger is – hun intimiteit zorgt voor veel ophef

Liefde is het beste gevoel dat een mens kan ervaren. Wanneer je elke dag bij je favoriete persoon bent, voelt het alsof het leven veel helderder is dan voorheen.

Om iemand te hebben die je begrijpt, iemand met wie je over alles kunt praten. Iemand die er zal zijn om de ups en downs te delen. Er is niet veel anders te vragen.

Maar als, hoe en op wie je verliefd wordt kan je niet bepalen, het gebeurt gewoon. Zolang alle betrokkenen volwassen zijn en ze de wet niet overtreden kan niemand zich bemoeien met een relatie waar ze geen deel van uitmaken.

Desondanks moeten Pam Shasteen, 60 jaar, en haar partner Jonathan Langevin, 21 jaar, veel pesterijen doorstaan omdat ze 39 jaar uit elkaar zijn geboren.

De Britse krant The Sun berichtte over het verhaal van dit onconventionele koppel. Ze ontmoetten elkaar op een dating-app in 2018. En werden op het eerste gezicht verliefd.

Loog over zijn leeftijd
Op zijn profiel schreef Jonathan dat hij 21 jaar oud was maar op dat moment was hij nog maar 19 jaar.

“Ik vond jongere jongens leuk sinds ik in de dertig was. We raakten aan de praat, en ik ontdekte al snel dat we allebei van astrologie en het buitenleven hielden.

“Ik benadrukte dat ik te oud was voor hem omdat ik twee dochters had, 32 en 34 jaar oud, en ik was een grootmoeder. Maar gelukkig gaf Jonathan toe dat hij altijd al bij een oudere vrouw wilde zijn.” vertelde Pam aan The Sun.

Lees ook  Vrouw waarschuwt vanuit zwaarst getroffen streek van Italië: “Volg de maatregelen op: je wilt écht niet in onze situatie belanden”

Het echtpaar ging er met elkaar vandoor, want ze waren allebei aangetrokken tot elkaar en deelden dezelfde interesses.

Pam: “Er werd die nacht weinig geslapen.”
Ze heeft het over hun eerste afspraakje:

“We renden naar elkaar toe en kusten gepassioneerd. Het was liefde op het eerste gezicht. Er werd die nacht weinig geslapen. Jonathan was misschien tientallen jaren jonger dan ik, maar hij was niet onervaren.

“Hij wist precies wat hij deed. De volgende nachten zaten we helemaal over elkaar heen. Jonathan was geweldig. Ik voelde mezelf al voor hem vallen.

Maar het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn voor dit gelukkige stel…

Pam: “Mijn vriend van 30 jaar zei dat ik therapie nodig had.”
Als ze naar buiten gaan, krijgen ze veel “vreselijke blikken” van mensen die denken dat hun leeftijdsverschil verdacht is. Pam’s familie had het een beetje moeilijk om de relatie te accepteren.

“Toen mijn dochters aankwamen, zagen ze er zo geschokt uit toen ze Jonathan’s baby-face zagen. Maar toen we Jonathan met mijn zesjarige kleindochter in huis zagen spelen, gaven ze toe dat ze hem leuk vonden.

“Ik was opgelucht om hun zegen te krijgen,” zei Pam.

Pam’s vrienden, echter, namen het niet zo goed op.

“Ik hoopte dat ze blij voor me zouden zijn, maar in plaats daarvan zaten ze in stilte en waren ze koud voor Jonathan. Een paar dagen later vertelden ze me dat Jonathan me gebruikte.

Lees ook  Ben je rustig een ijsje aan het bestellen, trekt je vriendin je broek ineens omlaag…

“Een ander zei dat hij jong genoeg was om mijn kleinzoon te zijn en dat ik therapie nodig had. Ik was zo gekwetst. Daarna besloot ik ze uit mijn leven te verbannen, omdat ik die negativiteit niet nodig had”, gaf Pam toe.

Verloofd na drie maanden
In mei 2018, drie maanden nadat het paar voor het eerst samenkwam, deed Jonathan een voorstel aan Pam.

“Ik was in de wolken. Ik wist dat het snel was, maar ik werd al snel 60, en ik wist dat het leven voor het leven was. Ik heb mijn hele leven gewacht om mijn zielsverwant te ontmoeten, en hij stond recht voor me,” vertelde Pam aan The Sun.

Om de verloving te vieren, gingen Jonathan en Pam naar Jonathan’s ouders.

“Toen ik ouder was dan zijn moeder, lag mijn maag in de knoop op de weg daarheen. Maar toen ik aankwam, verwelkomde ze me met open armen en lachte ze dat Jonathan eindelijk een volwassen dame had gevonden.

“Ze zeiden dat ze wisten dat Jonathan altijd iets voor oudere vrouwen had, dus ze waren niet verbaasd.

Wat is jouw mening over dit onconventionele stel?

Druk nu op de DEEL-knop hieronder zodat je vrienden ook getuige kunnen zijn van dit liefdesverhaal!

Wauw, Romy Boomsma heeft een figuur waar je ‘U’ tegen zegt!

Opnieuw gevangenisstraf en behandeling na misbruik kwetsbare dochter