in

Pakket met levensreddende medicijnen van 4-jarig jongetje wordt vlak voor kerstdagen van oprit gestolen

Cody Taylor kreeg een paar dagen voor kerst een bericht dat het pakket met medicijnen voor zijn zoontje was afgeleverd. Tot zijn grote schok kwam hij later thuis om een lege oprit te vinden. De medicijnen, een voorraad voor drie maanden, ter waarde van 5.000 dollar waren gestolen, aldus Fox13now.

Zijn zoontje, Austin, werd afgelopen augustus vier jaar. Naar aanleiding daarvan schreef hij op Facebook:

“1461. Het is misschien een vreemd nummer om op Facebook te posten. Maar dit nummer betekent meer voor ons gezin dan je beseft. Dit is het aantal dagen dat Austin al meer heeft geleefd dan zijn geschatte levensverwachting.”

Lees ook  Crowdfundingcampagne redt ontsnapte koe Hermien van de slachtbank.

De kleine jongen heeft namelijk meerdere ernstige aangeboren afwijkingen en heeft immunosuppressiva nodig vanwege een niertransplant. Zonder die kostbare medicijnen stoot zijn lichaam de nier af.

De in het Amerikaanse Salt Lake City woonachtige Cody was eerst erg bang dat de verzekering de kosten niet zou vergoeden. Hij stond al klaar om een lening af te sluiten om medicijnen te kopen. Nadat hij met de apotheek had gesproken kreeg hij goed nieuws! De kosten zouden gedekt worden en nieuwe medicatie zou worden geleverd.

Lees ook  Máxima draagt oude Koningsdag-outfit opnieuw tijdens werkbezoek

Alhoewel hij ontzettend gefrustreerd is over de diefstal, is hij overweldigd door alle positieve reacties, liefde en steun die hij van andere mensen heeft ontvangen.

Aan de dief heeft Cody een boodschap: “Je weet niet wie je pijn doet met je acties. Het kan iemands kerst verpesten tot zelfs een leven in gevaar brengen, je weet het gewoon niet.”

Hieronder kun je een kort interview van hem zien over de diefstal. Gelukkig zijn de kosten vergoed. We wensen het gezin Taylor een hele fijne kerst!

Hij is 65, zij is 12. Kijk de reacties van de mensen als ze gaan trouwen

Baby’tje ligt lief te slapen op de schoot van de Kerstman – dan laat hij alle omstanders lachen