in

Paardenshampoo is dé nieuwe trend voor glanzend en gezond haar

Het lijkt een 1 april grap, maar het is een uiterst serieuze zaak. Dé shampoo waar onder anderen Kim Kardashian, Jennifer Aniston en Sarah Jessica Parker bij zweren. Dacht je dat paardenshampoo het antwoord was voor jouw afgebroken, futloze lokken? Nee, wij ook niet. Maar dat blijkt toch echt zo te zijn.

Het geheim achter vollere, glanzende lokken

Zie even de gemiddelde haarreclame voor je, met lokken die bijna door je scherm heen komen, zo glanzend zijn ze. Heel mooi natuurlijk, maar als we eerlijk zijn niet heel realistisch.

Lees ook  Dit is de peperdure auto van minister Hugo de Jonge

We’ve got news for you. De Mane ’n Tail shampoo geeft dus dat resultaat. Of tenminste, het komt flink in de buurt. De shampoo en conditioner zijn in eerste instantie ontwikkeld voor paarden, maar door indrukwekkende resultaten hebben mensen het product ook ontdekt voor zichzelf. In Amerika is het al een hit, die steeds meer begint over te waaien naar Nederland.

Lees ook  17-jarig meisje komt om het leven in vreselijk ongeval. Dan opent agent haar telefoon en doet bloedstollende ontdekking.
Het antwoord op jouw haar struggles

De formule werkt hydraterend en maakt het haar sterker, glanzend en beter hanteerbaar, zodat het er gezond uitziet. En dit keer geen gevalletje ‘alleen te koop in het buitenland’.

Kruidvat verkoopt zowel de shampoo als de conditioner. En ook nog voor een prima prijs. Zowel de gewone als ‘diep hydraterende’ variant is in het assortiment opgenomen. De gewone voor €6,99 en de upgrade voor €8,09.

Vrouw zonder nek is 1m20 groot, geeft alle twijfelaars ongelijk en wordt professioneel danseres.

Heldin gevonden die trucker na ernstig ongeluk op de A1 te hulp schoot