in

Paard zou worden ingeslapen omdat het niet meer op kon staan, dan doet zijn maatje haar weer herleven

Donald en Jane hebben in totaal drieëntwintig Shire paarden rondlopen op hun boerderij in het Verenigd Koninkrijk. Twee van de paarden Beau en Beatrice zijn al vele jaren de beste maatjes. Kort geleden stortte Beatrice in vanwege ernstige maagpijn. Naarmate de tijd verstreek begon het erop te lijken dat het paard het niet ging redden, schrijft The Telegraph.

 

Het was een kritieke situatie, gedurende de zes volgende uren deden Donald, Jane en de medewerkers hun best om het paard weer op haar benen te krijgen. Dit was echter zonder succes.

Lees ook  Maak kennis met de twee prachtige dochters van Ajax-trainer Erik ten Hag

Tegelijkertijd daalde de hartslag van het arme paard dramatisch, waardoor de medewerkers zich op het ergste gingen voorbereiden. Uiteindelijk werd de knoop doorgehakt en werd er besloten om het dier uit haar lijden te verlossen.

Slechts twintig minuten voordat ze Beatrice zouden laten inslapen, was Jane voor de andere paarden aan het zorgen. Ze was bezig met het naar de weide brengen van Beau, het maatje van Beatrice. Beau wilde echter niet naar buiten, het paard rende op Beatrice af.

Lees ook  Man (26) doodgeschoten in studentenwoning Amsterdam, drie mensen aangehouden

Het paard boog zich over Beatrice en begon haar te bijten en proberen omhoog te helpen. Beau was vastberaden om zijn maatje te redden. Enkele minuten later stond Beatrice op wonderbaarlijke wijze weer op.

 

Na het miraculeuze verschijnsel werd Beatrice op de duur weer beter, wat verbazingwekkend was voor Donald en Jane. “We zijn het gewend om bijzondere relaties tussen paarden te zien, maar we hebben nog nooit een paard een leven zien redden”, vertelde Jane aan The Telegraph.

Dokters zien tumor in de longen van de man. Wanneer ze hem opensnijden, kunnen ze hun ogen niet geloven.

Eigenaars van kabelbaan verborgen het lichaam van de toeriste nadat ze tijdens de zweefvlucht verongelukte.