in

Paard stierf pijnlijke dood nadat dierenbeulen haar doodstaken ‘om op te eten’.

Opgelet: Heftige inhoud niet geschikt voor gevoelige lezers. Een paard stierf een pijnlijke dood nadat ze in de hals werd gestoken door dieven die haar naar verluidt wilden opeten.

De 13-jarige Destiny werd op 26 maart gestolen nadat dieven een gat sneden in een hek van een boerderij in Miami, Florida.Het paard werd verschillende keren in het hart en de hals gestoken alvorens ze erin slaagde om te vluchten.

Lees ook  Dochtertje kust stervende moeder dagen voordat ze strijd tegen kanker verliest

De merrie liep naar haar stal, maar bezweek later aan haar verwondingen.“Het paard werd weggeleid naar een zone waar ze geslacht zou worden voor haar vlees”, schreef Animal Recovery Mission (ARM) op haar pagina vergezeld van heftige foto’s van de plaats van het misdrijf. “Destiny slaagde erin om met een bloedende rug weg te vluchten.

Lees ook  De man zijn puppy werd acht jaar geleden gestolen, maar ze zijn eindelijk herenigd

Ze bloedde dood voor haar stal.”Er werden ook nog twee andere paarden gestolen en die werden nog niet teruggevonden. De organisatie denkt dat ze geslacht werden voor hun vlees. ARM loofde een beloning uit van 20.000 dollar voor de tip die naar de daders leidt.Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties.

Monument Nicky Verstappen kapotgeslagen met ‘slaghamer’.

1 op de 5 mensen draagt ondergoed meerdere dagen achter elkaar